Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 15 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) 1. Nick:lucyfer 2. Kto nadał warna: @ DepresjaHook.hack 3. Czas:22:04 15.03.2022r 4. Powód:spam 5. Dowody/SS: P.S Warn moim zdaniem jest niesłuszny z powodu tego, że oznaczyłem tylko administracje forum ,gdyż temat stał dłużej niż 48h i chciałem żeby forum wyglądało przejrzyściej a tu nagle dostaje ostrzeżenie za +1 bez żadnego upomnienia, gdybym napisał coś nie sensownego to okej zbędny post, ale oznaczyłem tylko administracje forum to też zakazane jest ? To nie wiem co można robić na tym forum chyba nic. #edit uważaj sobie jak chcesz tylko, że mi nie chodziło o łamanie regulaminu w żadnym stopniu, zgłoszenia nie zawsze mi działają bo na telefonie jestem i nom. Nie mam też teraz kasy na to .dDecyzję pozostawiam wyższym @ Anox @ Andrzej. @ Dusia @ Trivor Edytowane 15 Marca 2022 przez lucyfer 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 9 minut temu, lucyfer napisał: dostaje ostrzeżenie za +1 bez żadnego upomnienia Masz już ostrzeżenie za 0 za spam? Masz. 9 minut temu, lucyfer napisał: gdybym napisał coś nie sensownego to okej zbędny post A czy to był sensowny post? 9 minut temu, lucyfer napisał: To nie wiem co można robić na tym forum chyba nic. Możesz się swoimi działami i obowiązkami zająć EDIT (usunęło mi się , dlatego tak w skrócie, bo zapomniałem co pisałem ) 4.6 [A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. Masz opcję "zgłoszenie", tego możesz użyć jak jakaś rzecz Ci nie pasuje. Pospieszanie i oznaczanie administracji w takich tematach nie dotyczy Ciebie. Po raz kolejny wtrącasz się w nieswoje sprawy i tematy. Próbujesz coś pokazać, lecz nie do końca wiem co. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 W pkt forum jest jasno napisane jak BYK. 4.6 [A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. Nie jesteś Ani oskarżonym, ani oskarżycielem, ani opiekunem właścicielem moderatorem czy administratorem forum, więc w czym problem że otrzymałeś SŁUSZNEGO warna ? Co do ostrzeżenia to również można przeczytać w regulaminie że rejestrując się na forum akceptujesz tym Regulamin panujący na forum - proste jak budowa cepa. Do oznaczania ludzi odpowiadających za dany temat są między innymi moderatorzy, a nie pierwsza lepsza osoba z rangą Gdyby każdy tak miał oznaczać osoby (nieuprawnione do tego) był by tu syf w tematach, dlatego unikamy takich działań poprzez warny, bo raz dostaniesz a za drugim się zastanowisz . Odrzucam. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi