Użytkownik Mikuus Opublikowano 16 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 1. Imię: Maciek 2.Twój nick na serwerze: Mikuus 3. Aktualny wiek: 14 4. Czas spędzony na serwerze : 3 dni 5. W jakich godzinach grasz?: 13 - 15 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 0/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Moge banowac/kickowac/mutowac osoby ktore nie przestrzegaja zasad 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Mikuus_X/ 12. Twój Steam ID: 76561198839724043 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 17 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 @ Admin CS:GO Only AWP #1 Wypowiedzcie się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fabianito Opublikowano 17 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 - wiek - sourcemod -doswiadczenie argumentów pozwolę sobie nie komentować Jakoś też nie przypominam sobie żebym cię słyszał na serwerze, ale może po prostu nie pamiętam Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paat Opublikowano 17 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 +/- wiek -sourcemod -doświadczenie - argumenty ponieważ mowa tutaj o kickowaniu/banowaniu itp, ale chodzi tutaj o sourcemod bo tak jak napisałeś 0/10 co prawda można się tego nauczyć ale moim zdaniem powinieneś zapoznać się z nim a pózniej pisać podanie - tylko raz cię słyszałem na mikrofonie + przegrane dni jak widać prawie same minusy także jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Odrzucam: Wiek - poczekaj tak z dwa lata i dopiero zacznij myśleć o napisaniu podania Czas spędzony na serwerze: 3dni?? Ciekawa odpowiedź, ale nie o to chodziło Znajomość sourcemoda: 0? Już chociaż mogłeś podać dla picu te 4-5 (SM nie jest trudne i jest to kwestia 30 minut a nawet i mnie by się tego nauczyć Argumenty: Twoje argumenty... ah nie będę tego komentować Steam ID: źle podałeś podsumowując- jest jeszcze kilka rzeczy do których mógłbym się przyczepić, ale już nie będę tego pkt'ować myślę że wystarczy to co napisałem Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi