Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - i am actually worse than you bro

.noclip Jcob

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: i am actually worse than you bro
Nick admina banującego: tiger
Dostałeś bana, gaga czy muta?: muta
Czas oraz data bana: 03-16-22 21:07 na 60 minut
Serwer na którym dostałeś bana: strefaskilla mirage/cache
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): gralem na cache'u wbil jakis "xxx" zaczął wyzywac i dostał po czasie bana, chwile potem powiedziałem cos do "xxx" i dostałem muta za naduzywanie mikrofonu gdzie z tego co wiem to tiger byl w ct a ja w tt wiec nie wie czy naduzywalem w tt. wgl jak ku**a naduzywałem?xD
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=i am actually worse than you br&advType=name
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199248723699/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 

Edit 1. Problem w tym, że ty nie rozumiesz tego co piszesz i tego co czytasz

2. Powiedziałem "xxx" dość delikatnie (jak na mnie) co o nim myślę już po zmutowaniu go gdzie już byłem martwy

3. Dziwi mnie to, że ty będąc w ct dałeś mi muta za nadużywanie gdzie przed śmiercią praktycznie milkłem, a pana "xxx" nawet słowem nie zwyzywalem kiedy ten nazywał mnie nworldem i ogólnie wyzywał

4. Pochopny był ten mute dla mnie

5. "Multikonta" nie używam, a gram na dwoch kontach na serwerze tylko dlatego, że mam dwa różne cfg w grze i nie chce zmieniać co jakiś czas więc gram na dość kontach, ale na innym ip na smurfie i nie wiem czy to coś zmienia to co pisze, ale może coś jednak

Edytowane przez .noclip Jcob
  • Użytkownik

Dostałeś muta za obraze+nadużywanie gdyż sypales epitetami na temat użytkownika XXx jutro ci to udowodnię bo widzę niektórzy nei rozumieją co sami wypowiadają

Chciałbym jezce dodać że sprawa. Dotyczy użytkownika i am worse... A z tego samego konta(na forum) pisze na forum podania skargi pod innym nickiem i profilem (gothboi) a z tego co się orientuję (nie wiem czy dobrze czy źle) nie można posiadać multi konta pozdrawiam  ( dodam że gra ta sama osoba na 2 kontach na serwerze) 

Post do edycji po rozpisaniu jego epitetów 

Nie mam obowiązku pisać od razu po wstawieniu odwołania a teraz nie mam czasu nie spędzam na grę czy sprawy związane z grą 24h 

Edytowane przez PLTigerPLStrefaSkilla.pl

🥱🥱🥱

• Sponsor
SPONSOR

Ban minął, polecam napisać skargę jeśli uważasz że admin daje muty za darmo.

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]