Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 18 Marca 2022 Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Z kim chciałbyś wylądować na bezludnej wyspie? 3 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 18 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Z Harley Quinn 😍 4 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Jennifer Lawrence 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie wiem 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 18 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Harley Quinn 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Madison Beer 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) Z pizza i piwem ___________________________________ Oczywiście kochanie, ze z Tobą, ale trzeba było napisać coś innego, bo zaraz znowu będzie pierdolenie o miłości internetowej, bez kontaktu wzrokowego na forum @ Smerf.LaLuś Edytowane 18 Marca 2022 przez Smerfetka.LaLka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 3 godziny temu, Smerfetka.LaLka napisał: Z pizza i piwem A myślałem, że ze mną 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie mam pojęcia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Ziouem i wuasnom pitcerjom 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Opiekun UBT CS 2 kyrrus Opublikowano 19 Marca 2022 Autor Opiekun UBT CS 2 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi