LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @ lucyfer [P] Lubisz jeść słodycze? [O] Nie przepadam [P] Masz żonę? [O] Żonę jeszcze nie, ale dziewczynę mam od 8 lat. [P] Co byś zmienił w serwerach? [O] Gram tylko na DD2#2, to ciężko mi coś wymyśleć oprócz naprawy ładowania się następnej mapy ze 30 sekund. [P] Jak byś miał propozycję dostania rangi j@ ucieszył byś się i pomógł czy raczej obojętne? [O] Idk, nie zależy mi na rangach, ale jeśli byłaby taka opcja, to bym pomógł. [P] Masz jakieś hobby? [O] Oglądanie F1, pograć w gierki. [P] Masz zamiar gdzieś wyjechać? [O] Obecnie nie. [P] Lubisz poznawać nowe koleżanki? [O] Jestem trochę aspołeczny, więc nie. [P] Jesteś fanem sportu? [O] Nie powiedziałbym tak, ale lubię sobie puścić czasami jakieś meczycho z Premier League. [P] Masz coś zamiar wprowadzić w życie forum? [O] Nie. @ ZwYroL [P] Taper czy Depresja? [O] Depresja [P] Anox czy Andrzej? [O] Andrzej [P] m4jkii czy To1rw? [O] Żadyn :kekw: [P] Kacperek czy Shinga? [O] Shinga [P] Bozy czy helik? [O] Helik [P] Oro czy Smerf? [O] Który smerf, bo jest ich paru. @ Kacperek [P] Jak trafiłeś na forum? [O] Kliknąłem w pierwszy lepszy serwer, kiedy wracałem do 1.6 w 2020. [P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] Finlandii [P] Czy wrôcisz na ubt? [O] Możliwe [P] Twôj ulubiony kolor? [O] Czarny [P] Czy skończą się kiedyś skargi? [O] Jeśli nikt lipy nie będzie odwalał to tak. @ OroKoroner [P] Nie znudziło Ci się rozwożenie pieczywa? [O] Nie, dla mnie to jest przyjemna praca. [P] Kto powinien spróbować szans w UBT? [O] Fluxa bym chciał zobaczyć na takim stanowisku X D [P] Podjadasz coś gdy rozwozisz pieczywo? [O] Oczywiście [P] Jakiej muzyki słuchasz podczas jazdy? [O] Głównie sety A State Of Trance Armina van Buurena [P] Masz tatuaż? [O] Nie, ale bym chciał mieć w przyszłości. [P] Ile bierzesz na klatę? [O] Nie mam pojęcia, dźwigam tylko skrzynki Do następnego Q&A nominuję @ FunnyPanda 3 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Może być, idziemy dalej 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 18 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Kozak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, ciechocinek.exe napisał: [P] Ile bierzesz na klatę? A mi pisałeś że 3 cumshoty max 2 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, ciechocinek.exe napisał: [P] m4jkii czy To1rw? [O] Żadyn :kekw: JA !? 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPanda Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Dzięki Ciechociniak za nominacje ❤️❤️❤️ 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 18 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 1 godzinę temu, ciechocinek.exe napisał: [P] m4jkii czy To1rw? [O] Żadyn :kekw: @ ciechocinek.exe Ciechocin, jak to to tak? dlaczego mnie nie wybrałeś? Ale skam 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nice, spoko się czytało :3 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi