Użytkownik tomek elo Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nick: tomek elo Wiek: 16 lat . Czas spędzony na forum: 8h 5min 50s Doświadczenie w ocenianiu: Umiem oceniać tak 8/10 Wcześniejsze obsługiwanie AMXBANS'a? Tak/Nie: Oczywiście że tak . Dlaczego Ty?: Między innymi tym że ogarniam te sprawy . Większość aktywniejszych z fourm pewnie widzi mnie często na ChatBox . Mogę poświęcać sporo czasu na fourm . Ile mniej więcej czasu poświęcasz forum?: Poświęcam około 2 godz na dzień lecz oczywiście będę dużo więcej około 4-8 godzin na 1 dzień Parę słów o sobie: Mam na imię tomek mam 16 lat . Interesuję się grami i motoryzacją . Moim hobby jest piłka nożna nawet kiedyś jeździłem na treningi . Będziesz oglądać demka?: Oczywiście to też jest praca UnBanTeam . Miejsce na 5 reklam Sieci: https://pochylnia.pl/topic/119344-strefaskillapl/ https://cs-harnas.pl/index.php?/topic/10096-zapraszam-na-strefa-skilla-pl/ Niestety w następnej części reklam nie przychodziło mi na email powiadomienie o zakończeniu rejestracji lecz gdy przyjdą napewno zareklamuje . Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 24 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie uraź się, ale niestety po przeczytaniu podania jestem na nie: -reklamy (działa tylko jedna) -podanie, wzór skopiowany, krótko, brzydko wygląda +doświadczenie +/-wiek -staż -warn na koncie 1 Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 na razie jestem na nie -aktywnosc na forum -/+ podanie -reklamy -staz +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ glebbie 123 Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 na nie -aktywność na forum -reklamy -/+ podanie -jest wystarczająca ilość ubt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jasiek Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Również jestem na NIE! Jest Nas 3 w UBT i wydaje Mi sie ze w miare szybko wszystko ogarniamy -reklamy +/- Wiek +/- Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie, - podanie zbyt kolorowe - reklamy - staż 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 24 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Na Nie: - Reklamy - staż -/+ wiek - masz ostrzeżenie na forum więc nie spełniasz wymagań: Podanie do odrzucenia automatycznie... Wymagane: - Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Również jestem na nie - jesteś 2 tygodnie na forum (trochę mało A jakoś mało Cię widuje zwłaszcza że siedzę cały czas) - wiek - warn Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 nope -podanie, a dokładniej to nie kolorowanka -wiek -warn -3 ubt i dają rade -staż -reklamy przemawia za toba tylko doświadczenie Mimo to powodzenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jo![N]t Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Nie, - podanie zbyt kolorowe - reklamy - staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jestem na nie -Staż -Mało znany -Warn -Reklamy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 28 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Podanie odrzucone. - staż - reklamy - podanie - aktywność - warn (w regulaminie jest napisane wyraźnie "Brak ostrzeżeń na forum, oraz w dziale adminów.") 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 28 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi