Użytkownik vinaif Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Wywiad z Kotkiem Witam ponownie strefowicze Dzisiaj przeprowadzony został kolejny wywiad głosowy, tym razem z udziałem naszego supporta serwera TeamSpeak oraz admina OA #2, a może i przyszłym grafikiem @ Kotek=^.^= Mam nadzieje, że wam się spodoba :Link do pobrania wywiadu .mp3: >> Link do wywiadu << W wywiadzie dowiedzieliśmy się o tym: ✔️ Kim jest Support Serwera ✔️ Jak wygląda życie gościa poza internetem ✔️ O obecnym stanowisku do obecnej sytuacji na Ukrainie Jeżeli jesteś zainteresowany udziałem w formie wywiadu głosowego, gorąco zachęcam do składania zapisów: https://strefaskilla.pl/temat/28570-zapisy-do-wywiadu/y 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Fajny i przyjemny wywiadzik, ale zapodałeś mi takie tematy rzeka, że do rana byśmy mogli siedzieć i rozmawiać Miło było 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Mega wywiadzik, ta forma wychodzi idealnie, więc czekam na więcej z Twojej strony. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Ustawcie mikrofony przed wywiadem, początek to masakra. Puszczając na słuchawkach miałem wrażenie, że gość jest dwa razy głośniej od prowadzącego. Nutka na pętli kojarzy mi się z faktami, o ile fajnie to brzmi na początku - po dłuższym czasie już robi się upierdliwa. Pauzy między pytaniami (maybe opóźnienie podczas rozmowy) brzmiały momentami jakby sporo było improwizacji - chyba, że w planie napisałeś kolejność tematów, to jeszcze gorzej. Szanuję za próbę (lepsze niż suchy tekst), ale zabrzmiało chujowo. Strasznie brutalne przejścia. Od srania w lesie, jedzenia szyszek w następnym pytaniu przechodzić do Ukrainy? XD? 4 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 19 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Mega wywiadzik ,idealna robota @ ohSugarry + dla ciebie 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 1 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Wywiad fajny lecz czrgos mi w nim brakowało, rep za robotę pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi