Właściciel CS 2 SURF kyrr147 Opublikowano 19 Marca 2022 Właściciel CS 2 SURF Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Czy waszym zdaniem człowiek jest w stanie zrobić w przyszłości samochód latający lub teleportacje albo nawet maszynę do przemieszczania się w czasie? Rozwiń swoją wypowiedź. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Nie mam pojęcia, zobaczymy w przyszłości 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Jest 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 19 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 nie wiem 2 aha Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 19 Marca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Technologia na latające auta już jest, a jeśli chodzi o teleportacje i przemieszczanie się w czasie, to pytanie nie brzmi czy tylko kiedy. 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 19 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 10 godzin temu, kyrr147 napisał: Czy waszym zdaniem człowiek jest w stanie zrobić w przyszłości samochód latający lub teleportacje albo nawet maszynę do przemieszczania się w czasie? Rozwiń swoją wypowiedź. 8 godzin temu, m4jkiii napisał: Jest Co chłop rozwinął Myslę ,że samochody latające nie długo wejdą w użycie jak dawniej nikt nie myślał o tym, że samochód będzie napędzany jedynie energią elektryczną.Teleportacja i przemieszczanie się w czasie to już odległe tematy i nie wiem jakie źródła energii miały by do tego służyć chyba ,że takie wyimaginowane jak w Willy Wonka i fabryka czekolady 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Latający samochód już jest. Teleportacja istnieje, efektem ubocznym jest zazwyczaj kac. A w czasie podróżuję od dawna. Zawsze w przyszłośc. 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi