Użytkownik KenNzzi Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Imię: Tomasz Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ obecny opiekun nie powala aktywnością a ja chciałbym pomóc na serwerze . Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Cs-Go Mod Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie to Będzie Mój pierwszy raz Znajomość amxx i panelu (0-10): 6/7 (jeszcze w pełni nie znam wszystkiego ale staram się to nadrabiać z dnia na dzień Wsparcie finansowe (TAK/NIE): I tak i nie (Zależy jaka składka ale myślę że dam rady ją opłacać ) Coś o sobie: Hej jestem Tomasz mam 15 lat pochodzę z woj. podkarpackiego interesuje się piłką nożna oraz Counter Strike lubię robić coś co naprawdę się podoba innym. Może moje podanie nie powala ale naprawdę staram się jak mogę. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jestem na tak (okres próbny) +/- wiek +składka + amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ToTenTamten Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Okres próbny - wiek ( ogarnięty chłopak ) +składka + amx + aktywnosc + wysoka kultura osobista +poważanie na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frontole Brzwiak Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jestem na tak (okres próbny) +wiek tylko liczba +składka + amx +wydajesz sie ogarniac temat 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZABUCH Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jestem na tak +Wiek +AMXX +Ogarnia +Kulturka +Aktywność +Hajsiwo 1 Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Mozna dac na okres próbny +Wiek +Składka +Ogarnięty Odnośnik do komentarza
Użytkownik zabijakaNs Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Na małe tak +składka -ogarniety mało +amx 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TrUsKaWa ;3 Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jestem na tak +wiek +składka +amx +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkolejorz (: ! Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jestem Na tak +wiek +podanie +składka +amx +ogarnięty admin 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 24 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 sory ale nie ja miałem urlop z powodu zmiany kompa -doświetczenie -wiek -nie rozpisałeś się -amxx +ogarr 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jestem na tak +podanko Wiek+- Składka+- Chęci + Zawsze mogą byc dwa opiekuny, jeddn bedzie uzupełniał drugiegl ;D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi