Użytkownik shady Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: maska ( X D) Kolorystyka: czarno biala Rozmiar: 400x 400 Napisy: PL Tiger PL Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: ciekawiła by mnie Jakaś maska (np coś takiego jak anonymous) z napisem PL Tiger PL lub napis gdzieś obok Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Jasne że tak Wynagrodzenie: repka Edit obaj zrobiliście Zajebostą robote tylko teraz mam dylemat który awatar wybrać XD (zrobiłem tak że jeden na stemaie drugi na forum) Pozdro Edytowane 20 Marca 2022 przez PLTigerPLStrefaSkilla.pl 1 🥱🥱🥱 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 @ PLTigerPLStrefaSkilla.pl 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 20 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 @ PLTigerPLStrefaSkilla.pl 1 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi