Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Nick: Cyk Data i godzina: niedawno Link do bana (https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php): nie ma w bansie Link do Screenów: https://www38.zippyshare.com/v/naO4n8zb/file.html Wycinek z Konsoli: Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Coś od siebie: Tylko tyle mam xd @ Dusia mogę wbić ale nie chce dostać bana za ab a dostałem ss'y ale bana nie dostałem po ss'ach. Adres IP — 37.225.84.106. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany to z AMXBANSA @ GENERAL ALADEEN dał normalnie ss'y bo pytałem Edytowane 20 Marca 2022 przez Cyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Twojego bana nie ma w bansie, szukałem go przez IP/SID i w żaden sposób nie mogę znaleźć bana, tak jak by AMX nie zapisał bana a serwer zrobił SS czekam na wypowiedź @ Shoter Edytowane 20 Marca 2022 przez FeriX. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 20 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 @ Cyk Dalej wbić nie możesz? Reset routera? Jak dalej nie możesz no to @ Shoter ?? Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Sorki że się wtrącam ale admin dał bana pernamentnego, w amx nie w ssy. Tylko ban pernamentny i nadał banowi własną nazwę wstaw ssy na forum. Już to kiedyś przerabialem tutaj i poleciało ub. Zobacz sobie w folderze Halflife.tga bo tam tez mogły Ci się zapisac. No to w tga masz Edytowane 20 Marca 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 @ GENERAL ALADEEN nie w tym przypadku, bo bana... nie ma. SS'y czyste, jak nie będziesz mogł wejść na serwer to pisz mi na steamie. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 20 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi