Użytkownik Intel Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Nick z CS: Intel Admin banujący: sam nie wiem Serwer:Jailbreak Data zdarzenia: 19/20.03.2022 Opis sytuacji: wbijam na serwer po jednym dniu przerwy albo kilka godzin coś w ten deseń wbijam na serwer i mi pisze ze mam bana wbijam w konsole nic nie ma przewinąłem całą konsole i po prostu mi pisze jesteś zbanowany na tym serwerze i ten ban się już ciągnie i wbijam na amx ban i nawet nie ma mojego bana jest tylko ten co kiedyś dostałem Link do bana z amxbans tak jak napisałem u góry Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV) nie wiem kiedy nawet to się stało nawet nie wiem jaki admin Nie ten temat dałem ale jebać nie chce mi sie zmieniac Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 @ Intel Podaj swój steamid, na nick nic nie wyszukuje. Edit: Brak zainteresowania, zamykam. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi