Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Co jest żółte i mocno kopie? 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Koparka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Bimber 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 20 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 (edytowane) Myślę, że kopie to koparka całe te Edytowane 20 Marca 2022 przez lucyfer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 20 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Jackie Chan 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 21 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Obstawiam jak koledzy wyżej, koparka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Mefedron z targówka 2 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 48 minut temu, Smerf.LaLuś napisał: Mefedron z targówka Jaki ćpun 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 coś żółtego 1 aha Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 21 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Chciałem powiedzieć tylko ,że to rozpuszczalnik nitro w wersji gold major edition tak kopie najmocniej całe te, że major później w leśnego człowieka zamienił nawet się i dziękuję za tę wypowiedź 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 21 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Mefedron ajeee 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 22 Marca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Wiadomo, że mefedron z Targówka 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi