Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Black-_-

Black-_-

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Black-_-
Admin banujący: Wallper
Serwer:  Jailbreak
Data zdarzenia:21.03.2022 godzina 15:06
Opis sytuacji:  wbiłem pierwszy raz tam na serwer zagrałem no może z godzinkę i zaczynam grać na tym serwerze tam odebrałem svipa i po 30 minutach robiłem strefy na spadochronie tam sie buntowałem  jak niektórzy jak była okazja i  jest super po czym dostaje oskarżenia od tam enz0 i endoro że jestem ,,essa byqu" więc postanawiam sprawdzić kto to jest grzecznie się pytam kto to enz0 mi odpowiada że się pogrążam w tym a ich jedyny powód był że mnie tak dodali do gangu co nawet jest bez sensu z punktu mojego widzenia oskarżenia że jestem w gangu i jeszcze jedno że umiem robić gsj (jakby ktoś nie wiedział co to, to  jest że masz spadochron strefujesz przez chwilę i robisz potem gs że tam z dwa razy kucniesz i się znowu wybijasz i spadochron itp)           no jeżeli tak starszy admin i strażnik postępują to słabo  (napisał że sprawa do wyjaśnienia to czekam :) )
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):   http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=507
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2203211440-jail_gavatisyan_v2-1647870000-1647872040.zip

Edytowane przez Black-_-
  • Zasłużony

Siema jak bym mógł to wieczorkiem się rozpisze bo teraz nie ma mnie w domu :)

Edit: No więc tak zostałeś bana z podejrzeniem UB gracza "essa byqu"

Moje i administracji dowody są takie:

-Dodanie do gangu  w którym są byli koledzy "essa byqu" a oni nie dodają byle kogo 

-Poziom gry nie wygląda na nowego gracza który gra dopiero godziene na serwerze na serwerze i gra podobnie jak "essa byqu"

-Stworzenie konta na forum te konto jest nowe można tak powiedzieć i możliwe że stworzyłeś te konto żeby napisać tylko te odwołanie.Ps zobaczcie kiedy odwołanie było strawione i kiedy było stworzenie konto 🙃

Więc moja propozycja jest taka że porozmawiamy se na discordzie i zobaczymy czy to nie essa byqu i też zobaczymy czy przypadkiem nie masz włączanego jakiegoś modulatora głosu 

a jak będzie wszystko git to zostaniesz unbana i przeprosiny za utrudnienie gry na naszym serwerze więc proszę napisz do mnie na pv i się uzgodnimy tam wszystko dzięki. 

Edytowane przez WallPeR
  • Super 1
  • Ha ha 1
  • Wrr 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik
3 godziny temu, WallPeR napisał:

Siema jak bym mógł to wieczorkiem się rozpisze bo teraz nie ma mnie w domu :)

Edit: No więc tak zostałeś bana z podejrzeniem UB gracza "essa byqu"

Moje i administracji dowody są takie:

-Dodanie do gangu  w którym są byli koledzy "essa byqu" a oni nie dodają byle kogo 

-Poziom gry nie wygląda na nowego gracza który gra dopiero godziene na serwerze na serwerze i gra podobnie jak "essa byqu"

-Stworzenie konta na forum te konto jest nowe można tak powiedzieć i możliwe że stworzyłeś te konto żeby napisać tylko te odwołanie.Ps zobaczcie kiedy odwołanie było strawione i kiedy było stworzenie konto 🙃

Więc moja propozycja jest taka że porozmawiamy se na discordzie i zobaczymy czy to nie essa byqu i też zobaczymy czy przypadkiem nie masz włączanego jakiegoś modulatora głosu 

a jak będzie wszystko git to zostaniesz unbana i przeprosiny za utrudnienie gry na naszym serwerze więc proszę napisz do mnie na pv i się uzgodnimy tam wszystko dzięki. 

Chce dodać że jestem graczem nowym na waszym serwerze wallper nie ogólnie w cs 1.6 coś czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi      ,, stworzenie konta na forum" wyśmienity argument Wallper oby tak dalej! (sarkazm) stworzyłem o wiele wcześniej konto tam o 20 30 minut bo usłyszałem że są darmowe usługi więc założyłem i te założone konto żeby się przywitać i odebrać usługę 

Dawanie nowym graczą bana bo grają podobnie? Oby tak dalej bo jak tak będziecie robić to serwer długo nie wytrzyma, a ja życzę żeby ten serwer był długo jeszcze bo widzę potencjał +dawanie bana bez w sumie większego powodu bo jedyny taki powód rozsądny to jest ze gram  podobnie jak essa byqu ale po przemyśleniu 1 raz ten argument też sensu nie ma 

Dodawanie do gangu jak tak patrzę to nie dodawają tylko znajomych ale jak zobaczą ze jak ktos jest nieaktywny to wywalają 

A wbijanie na dc bo nie masz pewności? To po co banujesz bez powodu?  Weź następnym razem się postaraj a nie, idziesz na łatwiznę 

+widzę że to nie pierwszy raz kiedy dajesz nie słusznego bana 

Edytowane przez Black-_-
  • Super 1
  • Użytkownik∙

IP się nie pokrywają ani steam id Ban zdjęty :)

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Użytkownik

odbanowany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]