Użytkownik Black-_- Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Nick z CS: Black-_- Admin banujący: Wallper Serwer: Jailbreak Data zdarzenia:21.03.2022 godzina 15:06 Opis sytuacji: wbiłem pierwszy raz tam na serwer zagrałem no może z godzinkę i zaczynam grać na tym serwerze tam odebrałem svipa i po 30 minutach robiłem strefy na spadochronie tam sie buntowałem jak niektórzy jak była okazja i jest super po czym dostaje oskarżenia od tam enz0 i endoro że jestem ,,essa byqu" więc postanawiam sprawdzić kto to jest grzecznie się pytam kto to enz0 mi odpowiada że się pogrążam w tym a ich jedyny powód był że mnie tak dodali do gangu co nawet jest bez sensu z punktu mojego widzenia oskarżenia że jestem w gangu i jeszcze jedno że umiem robić gsj (jakby ktoś nie wiedział co to, to jest że masz spadochron strefujesz przez chwilę i robisz potem gs że tam z dwa razy kucniesz i się znowu wybijasz i spadochron itp) no jeżeli tak starszy admin i strażnik postępują to słabo (napisał że sprawa do wyjaśnienia to czekam ) Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=507 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2203211440-jail_gavatisyan_v2-1647870000-1647872040.zip Edytowane 21 Marca 2022 przez Black-_- Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 @ WallPeR ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Siema jak bym mógł to wieczorkiem się rozpisze bo teraz nie ma mnie w domu Edit: No więc tak zostałeś bana z podejrzeniem UB gracza "essa byqu" Moje i administracji dowody są takie: -Dodanie do gangu w którym są byli koledzy "essa byqu" a oni nie dodają byle kogo -Poziom gry nie wygląda na nowego gracza który gra dopiero godziene na serwerze na serwerze i gra podobnie jak "essa byqu" -Stworzenie konta na forum te konto jest nowe można tak powiedzieć i możliwe że stworzyłeś te konto żeby napisać tylko te odwołanie.Ps zobaczcie kiedy odwołanie było strawione i kiedy było stworzenie konto 🙃 Więc moja propozycja jest taka że porozmawiamy se na discordzie i zobaczymy czy to nie essa byqu i też zobaczymy czy przypadkiem nie masz włączanego jakiegoś modulatora głosu a jak będzie wszystko git to zostaniesz unbana i przeprosiny za utrudnienie gry na naszym serwerze więc proszę napisz do mnie na pv i się uzgodnimy tam wszystko dzięki. Edytowane 21 Marca 2022 przez WallPeR 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Black-_- Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, WallPeR napisał: Siema jak bym mógł to wieczorkiem się rozpisze bo teraz nie ma mnie w domu Edit: No więc tak zostałeś bana z podejrzeniem UB gracza "essa byqu" Moje i administracji dowody są takie: -Dodanie do gangu w którym są byli koledzy "essa byqu" a oni nie dodają byle kogo -Poziom gry nie wygląda na nowego gracza który gra dopiero godziene na serwerze na serwerze i gra podobnie jak "essa byqu" -Stworzenie konta na forum te konto jest nowe można tak powiedzieć i możliwe że stworzyłeś te konto żeby napisać tylko te odwołanie.Ps zobaczcie kiedy odwołanie było strawione i kiedy było stworzenie konto 🙃 Więc moja propozycja jest taka że porozmawiamy se na discordzie i zobaczymy czy to nie essa byqu i też zobaczymy czy przypadkiem nie masz włączanego jakiegoś modulatora głosu a jak będzie wszystko git to zostaniesz unbana i przeprosiny za utrudnienie gry na naszym serwerze więc proszę napisz do mnie na pv i się uzgodnimy tam wszystko dzięki. Chce dodać że jestem graczem nowym na waszym serwerze wallper nie ogólnie w cs 1.6 coś czytanie ze zrozumieniem nie wychodzi ,, stworzenie konta na forum" wyśmienity argument Wallper oby tak dalej! (sarkazm) stworzyłem o wiele wcześniej konto tam o 20 30 minut bo usłyszałem że są darmowe usługi więc założyłem i te założone konto żeby się przywitać i odebrać usługę Dawanie nowym graczą bana bo grają podobnie? Oby tak dalej bo jak tak będziecie robić to serwer długo nie wytrzyma, a ja życzę żeby ten serwer był długo jeszcze bo widzę potencjał +dawanie bana bez w sumie większego powodu bo jedyny taki powód rozsądny to jest ze gram podobnie jak essa byqu ale po przemyśleniu 1 raz ten argument też sensu nie ma Dodawanie do gangu jak tak patrzę to nie dodawają tylko znajomych ale jak zobaczą ze jak ktos jest nieaktywny to wywalają A wbijanie na dc bo nie masz pewności? To po co banujesz bez powodu? Weź następnym razem się postaraj a nie, idziesz na łatwiznę +widzę że to nie pierwszy raz kiedy dajesz nie słusznego bana Edytowane 21 Marca 2022 przez Black-_- 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 IP się nie pokrywają ani steam id Ban zdjęty Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi