Użytkownik kox123 Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Twój nick na serwerze: minecrafter2007 Nick admina banującego: patlik Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm Serwer na którym dostałeś bana: dr + klasy Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): wbilem na serwerek poskakac i nawet nie minelo 30 min i dostalem perma za +strafe (komenda w csgo). Nie wiem dlaczego mialoby to byc nie legalne plus chyba nie dostalem zadnego ostrzezenia przed banem Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:142383527&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kox123321/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: minecrafter2007 connected. ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 21/03/22 20:21:30 Długość bana 0 minut Admin: patlik Wejdź w konsolę (~), aby uzyskać więcej informacji!. Plus jeszcze pytanie jak +strafe jest banowany to +right / left tez? Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Marca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 @ Skoczekun @ HaQi Co to jest za admin patlik? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) @ Xai_ 48h na wyjaśnienie Edytowane 21 Marca 2022 przez Drako Odnośnik do komentarza
Użytkownik Xai_ Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Gadałem na discordzie z haqim i xertą i też byłem na serwerze deathrun + klasy zauważyłem że ktoś używa +strafe a nie wiedzialem czy za to jest ban czy nie bo na niektorych serwerach banowano za to wiec sie zapytalem haqiego na discordzie czy jest ban za tego +strafe haqi mi odpowiedzial ze jest za to perm wiec mu go po prostu dalem ale i tak haqi jest tego sprzeciw ciagle. Ale to też nie zmienia faktu że to nie moja wina,po prostu z niewiedza popełniłem zbyt pochopny wniosek. Edytowane 21 Marca 2022 przez Xai_ Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Marca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 No to @ HaQi teraz twoja kolej, na wyjaśnienia. Ja w tam w regulaminie nie wiedzę nic o +strafe. Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3X Opublikowano 21 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Sprawa wyglądała tak, Grałem sobie z grupką Znajomych w inną grę, byłem wtedy również na kanale głosowym na discordzie i gadałem z kostkiem Xai'em i paru innymi osobami, z tego, co pamiętam to w tym momencie gdzie Xai mnie się o coś zapytał na kanale głosowym chyba trwała runda w grze w która grałem, Xai zapytał sie mnie coś czy za jakieś strafe'y w konsoli jest ban, czy coś w tym stylu ja z tej racji, że grałem i że było za dużo osób na kanale głosowym na discordzie które gadały w jednym momencie usłyszałem źle pytanie, od Xai'a, Xai powiedział ", Czy za plus strafe'y jest ban" a ja usłyszałem ", Czy za silent strafe'y jest ban". I odpowiedziałem mu Tak. Więc trochę to moja wina a trochę Xai'a, bo, ja jako opiekun mogłem lepiej go słuchać na discordzie, a on jako Admin deathruna powinien znać taryfikator kar oraz regulamin serwera, a jeśli nie wie, czy za to jest ban to mógł wejść w dział deathrun + klasy i do tematu z regulaminem serwera oraz taryfikatorem serwera i przeczytać, czy za takie coś jest ban. Z mojej strony to na tyle, ban niesłuszny. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Marca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi