GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) Twój nick: @ GENERAL ALADEEN Nick oskarżonego: @ OroKoroner @ Kacperek Powód skargi: Nieznajomość regulaminu forum, zbędny spam w temacie oraz wymuszanie reputacji po znajomości od użytkowników. Oraz brak reakcji przez moderatora. Posta zgłośilem ale szkoda że tak późno poszła reakcja. Opis sytuacji: A przeglądałem sobie forum rano, i przykuł mnie jeden temat: Miejsce zdarzenia: Forum dział konkursy Dowody: Coś od siebie: Jak zwróciłem uwagę Oro co do zamieszczonego zdjecia to dostałem taką bezsensu odpowiedz. Edytowane 22 Marca 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Jak wbiłem na forum rano to zobaczyłem widniejące zgłoszenie, notatka została dodana przez Anoxa, a miałem zareagować. Edit. O czym Ty gadasz? To nie ma nic wspólnego z przyjaźnią, ile razy będę tłumaczyć, że rano już była notatka dodana przez Anoxa, a poza nie siedzisz mi w głowie i mało wiesz. Polecam zająć się sobą i odpokutować swoje winy, bo nazbierałeś tego od groma. 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) @ Kacperek szkoda że wczoraj nie zareagowałes tylk9 repke dałeś pod postem. Ale co ja tam wiem. A notatkę Anox później dał przed moim zgloszeniem. Zresztą wszystko w logach jest. A ty miałeś wywalone na to rano bo kolega twój Oro. Gdybyś chciał dac rano to byś dał. Edytowane 22 Marca 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Wymuszanie reakcji ? Przecież SAM dałeś reakcje HAHA pod tym zdjęciem (żałosne...) Temat został usunięty, reakcje zabrane spod zdjęcia. Jeden został poinformowany o takim zajściu rano i komentarz (zdjęcie) zostało usunięte, repki zabrane a moderatorowi zwrócę uwagę ponieważ nie zwrócił uwagi na to że użytkownik złamał regulamin tematu, za to nagrodził repką. 2 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi