Premium Bourbon Opublikowano 22 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) 1. Twój nick:Bourbonik 2. Co chcesz zmienić:Ciekawe urozmaicenie pod wzgledem wizualnym 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Dość kreatywne urozmaicenie? (sam nie wiem) 4. Link do pluginu (opcjonalnie):--------------------------------------- Hejka wszystkim, Wpadłem chyba na dość ciekawy pomysł, jakby dodać grawery swojego nicku np z forum, bo czesto sie gra pod innym nickiem w gierce, niż na forum. Nie wiem,jak tam od strony technicznej,czy są jacyś graficy,czy jakieś agenciki,co sie w to bawią i dodają jakieś skinki na gamebanana,czy coś tego typu i czy jest trudno coś takiego wykonać. Chodzi mi o takich broniach typical, taki set standardowy(vipowski set), kałach,emka,awp,famas,deagl i może usp. Kolejny pomysł,moze powinien być opisany od kwestii technicznej,ale tu już chodzi o szczegóły. Np jesli ciezko jest taki grawer zrobic na broni,to lekko ją zmodyfikować,np ten orzełek na digielku, usunąć go i dodać tam swój nick,albo na emce,bo tam jest ciężko,ale kilka rzeczy usunąć,żeby grawerek sie zmieścił(ale to takie naprawde malutkie zmiany). Zobaczcie awp,jest tam tyle miejsca i by grawerek mógł być jakiś większy i np taki bajer dodać jakąś małą graficzke celownika zoomu awp,ale to już takie wiecie,detale i szczegóły. I grawery MUSZĄ być dobrze jakościowo wykonane. Gram na 640:480,czyli na najmniejszej rozdzialce i chcialbym,chociaz cos tam dostrzec. Nigdy nie byłem fanem skinów/naklejek(csgo),wolałem old school,ale wpadłem na dość ciekawy pomysł uważam,jest to imo taka mała zmiana,a cieszy. Uważam,że wpadłem na dość ciekawy i jest to taka jakaś świeżość i chyba,żadna sieć w historii 1.6 nie miała takich "bajerów" Macie szanse fajnie zarobić i WYRÓŻNIĆ się na tle innych sieci i może zachęcenie ludzi na kupno kolejnego bajeru(ŚWIEŻEGO) do giereczki. I tak na koniec,możecie zapisać się w historii,ze bedziecie 1 siecią,która wprowadziła grawery do broni(z tym 1 nie jestem pewien,takze prosze mi wybaczyć) Wpadłem na taki pomysł,bo wasza jest jedną z najlepszych/rozwiniętych siecią cs 1.6 w aktualnych czasach. Macie fajną amtosfere,ludzie są aktywni i ludzie przychodzą. Ubt macie ogarnietych(pozdro ciechocinek ) I SZCZERZE? Wydałbym nawet 50/100 ziko na taki bajer,bo wiadomo,jeszcze raz powtórze,nie każdy ma taki sam nick na forum co w gierce.(tu już śmieszki hihi) Taki przykładzik,ktoś sobie robi oro w gierce i ma np nick Żarty się kończą,czy coś tego typu,czy jechanka bandycka (hehe) a grawer mieć Bourbon,którzy kojarzą mnie z forum, no przecież,to jest coś zajebistego. Licze na MEGA zainteresowanie i ciekawe argumenty,bo wiadomo,nie kazdy jest fanem skinów,ale jeśli ktoś lubi deafult/klasyke,a takie małe wstawki cieszą mordke, to niech się wypowie. Pozderki ode mnie,czyli Bourbonika,albo jechanki bandyckiej,jeszcze wróce na szczyty na only d2#1,ale po złamaniu reki,no jest wysoko,takze moge sie obijac o ściany (he he) Dobra koniec żarcików. Licze na MEGA zainteresowanie. Pozdro Edytowane 24 Marca 2022 przez Bourbon 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Spoko opcja, grawery np będą dodawane za najlepsze fragowe akcje i movie które będą uwieczniane a wtedy np taki opiekun wybiera kto na nią zasługuje i mu robią, to by była dopiero jazdunia! Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 22 Marca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) @ m4jkiii Kolejny pomysł! Własnie zapomniałem od strony(darmowej),przecież to jest coś zajebistego,jakiś konkurs za najlepsza akcje. Ale dla tych którzy,nie są jakoś "skillowi" mogliby sobie kupić,bo wiadomo,trzeba wykonać pewną prace i imo nie powinna to być tania rzecz,typu vip,tylko juz serio 50ziko+,ale to juz wiadomo kwestia hajsu/wykonanej pracy,to na koniec. Edytowane 22 Marca 2022 przez Bourbon 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Chodzi mi o takich broniach typical, taki set standardowy(vipowski set), kałach,emka,awp,famas,deagl i może usp. 6 skinów. Załóżmy, że kupią to 4 osoby, to macie 4x6 = 24 skiny. Kiedy takie coś będzie chciało 8 osób, będzie to 8x6 = 48 skinów. Trzeba by było wykonywać 48 oddzielnych modeli, zmieniając jeden element. Kox, techniku już nie może się nacieszyć z ilości roboty. Już widzę, jak ludzie będą czekać i pobierać 48 skinów (z których nawet nie skorzystają) - nie licząc takich rzeczy jak: - Kto to wykona? i za ile? - Permanentne czy czasowe? Wtedy jak kwestia z kupowaniem takich rzeczy? - W gierce jest limit skinów, co widać po takich modach jak CSGO MOD. - Serwer zacznie lagować jak typowe CSGO mody. Równie dobrze możecie sobie wprowadzić NameTag z CSGO moda. Bezsens i dyrdymały. Nie. 3 1 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 22 Marca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @ 71. Co do ilości skinów.Nie musi to być na tak duża skale. Kto to wykona i za ile,moze ktos sie podejmie. Raczej na perm(za plny) ,a np za konkurs to czasówka? Nametag? Może to być coś w stylu nametagu,ale żeby każdy gracz widział,bo mnie bardziej cieszy,jak ktos prócz mnie jeszcze widzi takie małe szczególiki. Pluginy pluginy zmora serwerów,no niestety,kolejny plugin,ale uważam ,dość ciekawy i moze,by cos mozna by bylo usunac/spróbować dodać i zobaczyć co jest 5,dla swieżości. Niech sie wypowie w opór ludzi,bo to nie tylko pomysl na d2#1, a mozej i wiekszości serwerów? Kto wie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Jestem na NIE. Obecnie na serwerze są lagi / klatki prawdopodobnie ze względu na skiny. Dodanie kolejnych przy tym stanie serwera jest skrajnie nieodpowiedzialne. Jeżeli sytuacja się ustabilizuje uważam, że wtedy warto wrócić do twojej propozycji. 1 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 22 Marca 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Nie no pewnie, jeszcze bardziej zaśmiecić jakimiś gównami, gdzie i tak już serwer jest polagowany 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Też w sumie,nie muszą być jakieś grawery,tylko np naklejka z jakas druzyna esportowa/logiem sieci? i swój nick ,czy cos tego typu i w sumie tyle,ale to już minimal minimal,do tego co zarzuciłem na poczatek. Ale uważam,że taka naklejka z logiem sieci,to też jest ciekawa opcja.Taki grafik,bedzie mial juz podstawe naklejki(nie bedzie musial nic zmieniac od strony graficznej) tylko nick i zaimplementować to do gierki Edytowane 23 Marca 2022 przez Bourbon 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 15 minut temu, Bourbon napisał: Też w sumie,nie muszą być jakieś grawery,tylko np naklejka z jakas druzna esportowa i swój nick ,czy cos tego typu i w sumie tyle,ale to już minimal minimal,do tego co zarzuciłem na poczatek. Czy Ty w ogóle rozumiesz powagę problemu serwera? Próbowałem Ci to wytłumaczyć w poście wyżej, ale widzę, że to i tak wiele nie zmienia... 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) @ RozgSzeFka Rozumiem to co napisałeś i mam świadomość i nie pisz,ze to od razu nic nie zmienia,bo od razu mnie stawiasz w takim złym świetle i skreślasz po jednym zamienionym zdaniu. Dlatego zarzuciłem od razu,coś prostszego,bo te grawery,to jest coś fajnego,świeżego,ale no to na pewno bedzie sporo obciążać +ogromna praca ludzi nad tym. Ale myśle,jak ograniecie ten serwer do porządku,żeby był bardziej grywalny,to nie jest to głupie imo te grawerki,czy coś tego typu. Jeśli jest to naprawdę poważny problem,to jasne spoko,nie przeskoczy się tego. Wiesz,też nie wiem,jak tam od środka to wszystko funkcjonuje. Ja osobiście nie odczuwam,żadnych lagów. Pierwsza zasada serwerka-grywalność,żeby ludzie sie nie zrazili i ciągle przybywali,wiadomka. Edytowane 23 Marca 2022 przez Bourbon 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Grawer w modelu to nawet ja zrobie mimo, ze na edytowaniu modeli sie kompletnie nie znam, kilka grawerów ok, ale na pewno więcej niż 5, nie dla każdego co sobie chce kupić, staram się od zawsze żeby dd2 było szybko pobierane, żeby zyskać jak największą liczbę gracze. Dodatkowo co jak nawet zrobimy 5 grawerów dla topki po 1 broni? Niektórzy będą grali bez skinów, niektórzy ze skinami, już jest ich 10. 2 2 Odnośnik do komentarza
Premium Bourbon Opublikowano 24 Marca 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 A więc tak, Porozmawiałem z kilkoma osobami, wymieniliśmy miedzy sobą luźne refleksje na ten temat i doszedłem do wniosku, że ;1.Nie wypali to na tak duża skalę. Jeśli miałoby to działać, to jedynie, jakiś konkurs(np. Co miesiąc za najlepszą akcje, czy coś tego typu i wygrany zostaje wyróżniony na miesiąc i np wybiera do 1 broni, gdzie chce mieć nalepke ze swoim tekstem) 2. Wiadomo, że trzeba wykonać taka pracę i trzeba mieć chęci. Naklejka, nie grawer. (do dogadania) Naklejka by zawierała tylko logo sieci i tekst. Odnośnie konkursu, jest to najlepsza opcja, gracze będą mieli motywację, poziom gry na serwerze się zwiększy, będziemy podziwiać piękne akcję. Osobiście takie małe konkursiki, takie typowe skill-ówki dają mi mega motywację do gierki i pewnie nie tylko mi. No nic, jeśli nie chcecie to spoczko, taki luźny temacik wam zarzuciłem, uważam osobiście, że jest to mała świeżość w 1.6. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @ Trivor jak z tym tematem? 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi