Użytkownik noswer Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Imię: Michał Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: A czemu nie, jest wolne miejsce zawsze pomoc się przyda. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9-10/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/noswerek/ Coś o sobie: Mam na imię Michał, w wolnym czasie interesuje się motocyklami, grami oraz kodowaniem. Pozdrawiam noswer 5 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 22 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Jak najbardziej na TAK. - Aktywność + - Zaangażowanie + - Pomocny + - Staż + Jako admin radzi sobie świetnie. Wierzę, że poradzi sobie i jako Opiekun Serwera. 2 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xkaroolcia Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) JESTEM NA TAK + aktywność + wiek + pomocny + kulturalny Edytowane 23 Marca 2022 przez xkaroolcia 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) A ja jestem na NIE, między innymi dyskwalifikuje to tandetne podanie, nie wiem startowanie z takim podaniem powinno być totalnie out, ponieważ jest to podanie na dosyć ważną funkcję jako iż serwer spoczywa wtedy na tobie. Co do wieku kultury itp to nic nie mam jest git, byłem pare razy na serwie i było okej. ps gdybyś się postarał w podaniu było by pikobelo Edytowane 25 Marca 2022 przez m4jkiii 3 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Cytat ponieważ jest to podanie na dosyć ważną funkcję jako iż serwer spoczywa wtedy na tobie. Od kiedy OP to ważna funkcja? Jedynie co robisz to sprawdzasz minuty adminów, rozwiązujesz tematy w dziale i nic więcej. Skoro nie ma Opiekuna, a chłop postanowił pomóc to nie widzę przeciwwskazań. Sprawdziłem twoje GT no i wyrabiasz ustaloną normę admina. Dodatkowo jesteś w stanie wspomóc finansowo serwer, wiek okej, podanie co prawda słabo rozwinięte, ale na to właściciel chyba może przymknąć oko. Widząc wypowiedzi osób z serwera chyba nadajesz się na w/w posadę, jestem na tak. Powodzenia!! Edytowane 25 Marca 2022 przez shinga 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Januszekr Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Na duże tak, bierzcie go!!! + idzie z nim pogadać + Kultura osobista + sporo już jest adminem :> 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Puchatek420 Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Na tak: +Kultura Osobista +Wiek + Znam go już trochę 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Oczywiście jestem na TAK, same plusy : + Wiek + Chęć pomocy + Doświadczenie w byciu opiekunem + Znajomość AMX'a 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 na TAK +wiek +doswiadczenie +skladka + znajomosc amx 3 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 30 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 @ Trivor / @ Dusia 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 4414141414 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Na tak + wiek + sporo jest już adminem + naprawdę mega ziomek! <3 2 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Na tak gt kulutura doswiadczenie staz wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeathNothe Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Na tak +Wiek +Aktywność +Staz + doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi