Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 1. Twój nick: 2. Nick oskarżonego: @ Kluska 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 5. Powód skargi: Faworyzacja graczy można powiedzieć. Nadużycie władzy? 6. Opis sytuacji: Właściciel serwera tak jak admini mówią tworzy sobie gangi, z powodu jego no limit szlugów wszystko odrazu sobie daje na full czyli umiejętności gangu i dodaje graczy do gangu. Co w tym złego? to że duża liczba graczy robi wszystko by zdobywać szlugi i kupować sobie rzeczy jak skiny czy wpłacają szlugi do gangu by ulepszyć gang. Widziałem raz u tego właściciela inny gang, możliwe że usunął ale potem znów inny i widziałem ten gang u innego gracza nie pamiętam nicku a teraz siedzi od jakiegoś czasu na gangu który stworzył kij wie jaka nazwa i dodał se osoby tylko po to by im się wygodniej grało i mieli jakąś wiekszą przewagę nad nowymi graczami lub graczami bez gangu. Widziałem nie raz jak właściciel dodawał osobą szlugi na serwerze i mu dziękowali a nawet było raz tak że było z 8 osób na serwerze i właściciel z dobrym humorkiem rozdał graczą po 5k szługów. Czy to dobrze czy źle? moim zdaniem źle ponieważ to nie jest zachęcanie graczy do grania na serwerze lecz faworyzowanie graczy. Na takie 5k szlugów dało by rade zrobić jakiś konkursik czy cotygodniowy konkurs coś w ten deseń. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Szczerze brak żadnych dowodów bo mnie to nie obchodziło ale właściciel robi się za cwany i ma 0 w głowie za przeproszeniem. Demko - https://megawrzuta.pl/download/65610ef6e86809ed38b5cd789835dfd0.html 23:58-24:20 warto posłuchać co administracja myśli o czynach właściciela. 27:40 tutaj też warto posłuchać co administracja myśli o czynach właściciela. Na demku 2 osoby z administracji rozmawiają na ten temat o ich słowa mi chodzi @ endoro2 i @ Kacriany Może jako administracja serwera nie tylko będziecie rozmawiać o tym na serwerze tylko postanowicie wyrazić swoją opinie na ten temat w tym temacie. Ps... @ Kluska Czekam tylko aż jedna osoba się przełamie i da mi ss o tym że rozdajesz paru osobą svipy za darmo ale to dojdzie w swoim czasi. Jednym słowem jesteś seksistą. 2 2 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Wydaj jakiekolwiek pieniążki na jakiś serwer oczywiście mówię o swoich pieniążkach a nie mamy. Wracając gang tworze zawsze na full i tak będę robił dlaczego? płace wymagam, opłacając miesiąc serwera za 70 zl plus reklama warta kolo 3k zależy jak mi pójdzie oczywiście ale zawsze jest potężna. Jailbreak mój jak i teraz mojego wspólnika @ Trivor prowadzę po swojemu i on też oczywiście ma władzę taka jaką widzicie ale nie zapomnijcie o mnie w tym wszystkim. Zmierzając dodaje 10 osob do gangu zależy jaki plugin był teraz jest taki ze 10 osób można w gangu więc z czym problem? jak dodam 10 osób i to kolegów albo koleżanki. Najlepsze jest to na koniec ze te skargi itp to wszyscy ci ludzie co z tego korzystali między innymi z tych gangów moich co i tak będą i były zawsze bo mój gang GM2L nie umiera //Zamykam chciałbym aby nie było gówno burzy i Moderacja nie chciałbym abyście otwierali ten temat zanim wróci @ Trivor i się all zajmie bo wiecie dobrze jaka jest teraz amtosfera i żeby nie robić syfu na forum wolał bym żeby był zamknięty z moja wypowiedzia i Trivora na ten temat z góry dzieki. @edit nie doczytalem o tych svipach z svipami to samo robię co chce bo mogę :). Taka umowa dzentelmeńska oczywiście nie ma nic za darmo i te osoby co kiedyś miały za free czy nadal mają (chociaż wątpie xD) albo wylizali pup... albo coś zrobili dla serwera. Tyle w tym temacie i mówiłem to już na swoim dc i powiem w tej skardze mam z Oskarem teraz układ ze inne reguły wchodzą w życie Jb niestety albo stety mi się podoba DO ZOBA ! 2 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi