Użytkownik Bociu Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Twój nick: Bociu Nick oskarżonego: @ SimOHayha Powód skargi: bezczelne zachowanie jawne nadużywanie swwoich praw Opis sytuacji: Sytuacja jest dosyć komiczna ponieważ Pan na którego piszę skargę zdecydowanie ma problemy z odróżnieniem opinii od prowokacji - co powoduje absurdalne wręcz zachowanie i sytuacje, szczerze mówiąc to bardzo ciężko w jaki sposób dogadać się z nim czy też coś najzwyczajniej w świecie skomentować, ponieważ on totalnie wszystko odbiera jako atak w jego stronę Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj 13-16 i 17-18 Miejsce zdarzenia: SB Dowody: Proszę wygodnie się rozsiąść złapać jakąś przekąskę a ja zabiorę was do uniwersum o którego istnieniu większość z was nie miała zapewne pojęcia - Witamy na serwerze JailBreak 1. Zaczynając od początku a więc: Tutaj widzimy rzekomą prowokację(Pewne dowody zaczną mieć swoje zastosowanie z czasem, gdy zagłębicie się bardziej w skargę) chce to zrobić ładnie po kolei i przekazać to wszystko w jak najbardziej czytelny i miły sposób 2. Przejdźmy więc do kolejnego dowodu: No faktycznie nie obrażasz nikogo, mogło tu też chodzi o coś innego natomiast nie jestem co do tego pewien, dlatego potraktowałem to jako obrazę(Dlatego jeżeli źle to odebrałem to mój błąd) 3. Powoli przechodzimy do meritum tego o to wydarzenia i dlaczego właściwie pojawia się ta skargą, jak widać wyraziłem swoją opinie na podstawię tego czego byłem świadkiem, moja wypowiedz w żaden sposób nie atakuje, ani nie prowokuje - to zwykła opinia, ale nasz SimOHayha postanowił po tym jakże ciężkim ciosie w jego stronę zacząć mnie atakować. 4. Jak widać próbowałem to w normalny ludzki sposób wyjaśnić, ale NIE bo najwyraźniej coś w moim wcześniejszym wpisie zabolało i trzeba było atakować dalej 5. No myślę że nie muszę tłumaczyć o co chodzi - wszystko widoczne jest na ss 6. Kolejny dowód w bardzo ładny sposób pokazuje że to co piszę @ jke jest prawdą, zaczął naskakiwać w tym wypadku za moją nic nie znaczącą opinie i zaczął to rozkręcać 7. Tutaj coś poszło najwyraźniej nie tak, sam nie wiem jak mam to skomentować 8. No tu wiaściwie można by było skończyć temat i się rozejść bo już wtedy skończyłem odpowiadać na jego dziwne teksty, ale najwidoczniej coś weszło znowu na głowę i postanowił atakować mocniej 9. No jak widać odpowiedziałem na ten atak znowu w normlany sposób, co najwidoczniej nie spodobalo się naszemu ulubieńcowi i postanowił dołożyć kolejny tekst a o to on, już nawet wole nie komentować tego co tu napisał 10. Tutaj jak widać nie odpowiedziałem bezpośrednio jemu bo wolałem nie komentować tego co on tam napisał, ale cóż zaczął dalej swoją szopkę co mnie już przyznam szczerze zaczeło irytować 11. Ah szkoda w ogóle gadać... ale no lecimy dalej 12. Potężny właściciel wraca po przerwie i piszę takie rzeczy - tu przyznam szczerze pojawiła się moja pierwsza prowokacja w jego kierunku - na szczęście nie skumał więc zlał temat 13. No tak... takie potężne prowokacje poleciały od @ Zoe że postanowił sobie coś dopowiedzieć całkowicie bez podstaw aby cos takiego akurat pomyśleć, a potem sobie na to odpowiedział??? wiele jestem wstanie zrozumieć, ale tutaj coś jest nie tak zdecydowanie 14. Teraz przechodzimy do mojej ulubionej sytuacji, zapamiętajcie proszę co jest tutaj napisane 15. Do gry wchodzi Andrzej i tutaj widać bardzo ważny tekst z godziny 18:32 który pozwala nam zrozumieć trochę bardziej dowód numer 1. 16. Trzymam za słowo kluska, przy okazji zobaczymy czy można Ci ufać - bo taka rozmowa dzisiaj miała miejsce, na co zresztą odpowiedziałeś i nie musisz płacić andrzejwoi, ja postanowiłem się tym zająć - całkiem za darmo 17. No rzeczywiście, tak go sprowokowałem... już pominę fakt że odpowiedziałem andrejowi a nie jemu i zrobiłem memika który wyglądał tak ( Sprawdzenie w normlany ludzki sposób Pieniądze ) Tu tego nie widać bo przekopiował wiadomość i znikneły emotki Podsumowując - zapewne mogłem napisać te skargę w jakiś lepszy sposób i bardziej odnieść się do zaistniałej sytuacji w bardziej szczegółowy sposób, ale postanowiłem że nie ma sensu rozpisywać się nie wiadomo jak bo przecież wszystko jest pokazane w dowodach, jeżeli będą jakieś wątpliwości, albo czegoś po prostu nie dodałem bo przeoczyłem to dopowiem. Nie wiem ile osób się ze mną zgodzi, ale @ Trivor powinien podjąć jakieś kroki, bo to nie może tak być że współwłaściciel serwera odwala taką szopkę działa to na niekorzyść nie tylko serwera JB, ale też innych serwerów i sieci - znam opinie wielu graczy na ten temat i uwaga nie jest ona dobra, wręcz tragiczna... Ostatnio same problemy na tym JB i skargi na osobę o której jest mowa, piszę te skargę jako osoba trzecia nigdy nie grałem na tym serwerze, więc proszę mi nie zarzucać że skarga jest po to by specjalnie udupić, wyrażam swoją opinie, a i w przypadku jakich kolwiek wątpliwości co do kontekstu ss dzięki pewnemu dobremu człowiekowi mogę podesłać screny archiwalne z całego dzisiejszego dnia Jeżeli coś mi się przypomnić edytuje i w odpowiedni sposób uwzględnię co zrobiłem w edycji wraz z godziną EDIT 1(21:26): Wszystkie Screenmmy które znajdują się pod podsumowaniem nie powinny się tu znależć, ale coś poszło nie tak a forum łapie je cały czas mimo że ich ficzycznie już nie ma - jest to dość dziwne EDIT 2(21:28): Nawiązanie do pkt 14. zapomniałem dodać tego screena, ale uzupełniam braki - ss pokazuje przepiękną hipokryzje naszego Pana 4 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Czekałem na tą skargę, co prawda chciałem dodać zachowanie właściciela jb do skargi kacperka, ale no cóż dodam swoje pare groszy. Od jakiegoś czasu owy Pan traktuje ludzi na podział, mówiąc ja płacę mogę wszystko albo bojąc i kłamiąc zamiast przyjąć coś na klatę, ale to normalka. Dowiedziałem się trochę o owym Panu Czego się dowiedziałem? Dostawał kopa na paru sieciach. Widzę, że jest w nim taka energia nie wyżycia i zakompleksienie, że potrafi drążyć tematy nie do poruszania i zaczepiać na strefo-boxie pare dni. Gdy połowa forum ( w przenośni ) próbuje otworzyć mu oczy on nadal swoje. Uważam, że @ Trivor wybierając go bardziej zepsuł opinię sieci i serwera niż naprawił serwer. Trivor Ci zaufał a jedyne co zrobiłeś to więcej kłopotów niż to warte, żaden z nowych rozdziałów innych opiekunów jb nie był tak tragiczny jak ten który wprowadziłeś. Myślę, że nie chciałbyś aby Trivor zobaczył co tam się dzieje lub oglądał demka. Liczę, że Trivor dasz odpowiednią osobę na jb i ostatecznie zażegnasz to co się dzieje. Bardziej piszę to w imieniu swoim i paru innych osób. Miłego wieczoru all 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Przecież spoko logi oni przetrzepią od góry do dołu czekam na werdykt obiektywny do tej sprawy i tyle mam do powiedzenia jeżeli chodzi o mnie i tą kolejną skarga na mnie. Bo to już żenujące się robi że wy pewnie cały dzień razem siedzicie i knujecie w kółku adoracji jak mnie ujebać itp a przypominam ze w logach będzie jasno widać kto zaczyna temat o mojej osobie Ps. Wożę się pomału v8 na legalu 4 2 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Zoe Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) 37 minut temu, SimOHayha napisał: Przecież spoko logi oni przetrzepią od góry do dołu czekam na werdykt obiektywny do tej sprawy i tyle mam do powiedzenia jeżeli chodzi o mnie i tą kolejną skarga na mnie. Bo to już żenujące się robi że wy pewnie cały dzień razem siedzicie i knujecie w kółku adoracji jak mnie ujebać itp a przypominam ze w logach będzie jasno widać kto zaczyna temat o mojej osobie szczerze to trochę mi przykro się patrzy na to co piszesz... próbujesz pokazać jaki to Ty kozak nie jesteś, jaki to Ty zajebisty nie jesteś i w ogóle, tylko szkoda że nie widzisz tego jak bardzo ostatnio się zmieniłeś. Nie potrafisz przyjąć do siebie tego jak bardzo rozjebałeś serwer, administracje jak i graczy. Jako właściciel powinieneś pokazać że każdy tak naprawdę jest równy, nieważne jaką kto na serwerze pełni funkcje ale i tak wszyscy są na tym samym poziomie. Tymczasem co pokazujesz? Rozpierdalanie serwera chwile po resecie, nie zwracanie uwagi na zachowanie administracji, rozdawanie svipów, szlugów. No i mój ulubiony tekst - cyt. "Jako właściciel mogę wszystko, płacę za ten serwer to mogę robić co mi się podoba." - bro, takie podejście zamiast zrobić z Ciebie kogoś robi z Ciebie zjeba. Przemyśl to trochę, bo nikt tutaj nie próbuje Cię "ujebać" za nic - większość próbuje Ci pokazać, że właśnie swoim zachowaniem i podejściem nabierasz więcej wrogów i negatywnych opinii. pozdrawiam zapomniałam dodać, że ludzie którzy nawet nie grają na jb wyśmiewają to co tam się dzieje, i to jakie podejście mają właściciele. Edytowane 24 Marca 2022 przez Zoe 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 @ SimOHayha jesteś właścicielem serwera co powinno obligować Cię do zachowywania się na pewnym poziomie, ale przez to, że jesteś jeszcze bardzo młody wydaję Ci się, że jesteś nie do ruszenia i we wszystkim masz rację. Otóż niestety bardzo się mylisz. Mam nadzieję, że @ Trivor podejmię wkońcu dobrą decyzję dotyczącą Twojego dalszego pobytu na sieci. 3 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Godzinę temu, SimOHayha napisał: Przecież spoko logi oni przetrzepią od góry do dołu czekam na werdykt obiektywny do tej sprawy i tyle mam do powiedzenia jeżeli chodzi o mnie i tą kolejną skarga na mnie. Bo to już żenujące się robi że wy pewnie cały dzień razem siedzicie i knujecie w kółku adoracji jak mnie ujebać itp a przypominam ze w logach będzie jasno widać kto zaczyna temat o mojej osobie O ja jebe, jeszcze nigdy nie widziałem większej hipokryzji, próbujesz się wybronić tu słownie ale i tak potrafisz kłamać w żywe oczy co do tego jeszcze mówisz o wzajemnej adoracji gdzie ja @ Bociu dzisiaj poznałem Myślę, że powinieneś zastopować swoje high ego, skoro nie tylko nie podoba się to osobom spokrewnionym z twoim serwem i twoją osobom i nawet użytkownicy Ci to mówią + sam andrzej widziałem pisał abyś się już uciszył bo wnerwiasz i wprowadzasz słabą atmosferę na czat-boxie. To z kim jest problem Panie dorosły? Z 30 osobami które rzekomo się uparły czy z tobą? To tyle więcej nie dodaje do tej sprawy bo będzie zbędnie. 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 #edit Sory jeblem sie i to rozpatrzylem jako skarge na wlasc serwera @ Anox @ Andrzej. proszę o werdykt Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi