Użytkownik Kowacz Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 (edytowane) Nick:Kowacz Wiek:21 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:5,6/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Kowacz/145.239.20.145:27130/ Link do steam (z grą cs 1.6): https://steamcommunity.com/profiles/76561199002521826/ Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego Ty?:ponieważ jest mała liczba administracji i nie zawsze jest admin a ktoś musi pilnować porządku a akurat mam dużo czasu. Kontakt: GG,steam,forum 10. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 25 Marca 2022 przez Jacek_ss2 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Miło widzieć Twoje podanie byczku Ja jeszcze sie wstrzymam od pisania opinii bo chciałbym usłyszec co sądzą inni. **@ ReseT @ ZwYroL @ borko ( @ Monique @ zjarana_xx3 @ Browar3D @ Walik ) - Na waszym zdaniu tez mi bardzo zależy, jakbyscie mieli opinie to zapraszam. Odwdzięcze się jakimś zlotym m4 podczas gierki 2 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 25 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 + Mi kolega siada. 900+ minut w tym tygodniu, cały czas aktywny. Zna regulamin serwera. jestem na tak 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Kurde, no niema do czego się doczepić. + Jest aktywny, sam fakt że pnie się w topce o tym świadczy + Do niedawna rzadko wbijałem na krótki czas więc widziałem go również rzadko, ale regulamin zna, nie było z nim nigdy problemów jak byłem na serwie. + Reset to nocny marek co siedzi dłużej niż boty na serwerze, jeśli on widzi same + to pozostaje mi też je mieć. Jestem na tak. "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Monique Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Jestem na tak oczywiście Spełniasz wszystkie wymagania, każda para rąk przyda się na serwerze:) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Wchodzisz na serwer regularnie , miła osóbka ,spełniasz wymagania. Pewnie ,że jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Przyjęte Spełniasz najważniejsze wymagania w dodatku jesteś sympatycznym ziomkiem i dobrze klikasz headshoty XD. Zgłoś sie do @ Trivor / @ Dusia i odbierz range na forum w odpowiednim dziale Witamy na pokładzie Edytowane 25 Marca 2022 przez Jacek_ss2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi