Użytkowniczka zjarana_xx3 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 1. Nick: Zjarana jestem 2. Wiek: 19 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 9/10 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Zjarana jestem/145.239.20.145:27130/ 6. Link do steam (z grą cs 1.6): Nonsteam 7. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 8. Dlaczego Ty?: Długo już gram na surfie ,Dużo czasu na serwerze spędzam, spełniam wymagania na administratora , regulamin znajomy mi już od dawna 9. Kontakt: snap/forum 10. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak! 3 3 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 + Posiada chyba największa aktywność na serwerze ze wszystkich, gra nawet nie raz o 4 rano + Wiek + Doświadczenie + Nigdy odkąd gram tutaj nie widziałem by chociaż raz złamała regulamin, nawet przypadkowo - Niema gry na steamie, ale można chyba przymknąć na to oko w tym wypadku Jestem na tak. 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 25 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Jestem na tak, w końcu złożone podanie 👌 Gramy już baaardzo długo razem. @ Jacek_ss2 @ ZwYroL @ borko 2 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Monique Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Jestem jak najbardziej na tak! Duża aktywność, doświadczenie, nie można jej nic zarzucić ogólnie bardzo miła babka 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Innej opcji niż przyjęcie to tu nie ma. Bardzo się cieszę Nikola ze napisałaś podanie. Jedna z bardziej szanowanych osób na serwerze PS: Ciekawe kiedy nadejdzie czas na @ Monique XDDDD Zgłoś się do @ Trivor / @ Dusia i odbierz rangę na forum w odpowiednim temacie Piona ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi