Użytkownik beniol Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Nick z CS: beniol Admin banujący: niee wiem Serwer: dd2 Data zdarzenia: 25.03.22 Opis sytuacji: ban Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw demko na forum' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:24800756' [AMXBans] Twoje IP: '217.XXXX167' (kurwy czyhają, lepiej zakryć, pozdro od @ Andrzej. a) [AMXBans] =============================================== Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://files.fm/f/tyqgqhwx7 ,, nie wiem czy to i czy dobry plik nigdy nie wysylalem demka nie mam pojecia jak to tam dziala Edytowane 25 Marca 2022 przez beniol Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Ja Cię zbanowalem. Jutro zostaniesz rozpisany. EDIT: Wzór jest po to, aby z niego korzystać. Uzupełnij brakujące dane. EDIT 2: @ beniol oznacza to, że rozpiszę Twoje akcję, aby osoby z @ UBT CS 1.6 mogły zweryfikować i rozstrzygnąć należność bana. Piszesz odnośnie szybkiego bana. Powiedź skąd Ty możesz wiedzieć ile czasu Cię obserwowałem? Odpowiem: wystarczająco. Zaniechaj dodawania kolejnych zbędnych postów do momentu rozpisania demka. Zostaniesz powiadomiony przez system powiadomień o podtrzymaniu bana lub ewentualnym odbanowaniu. 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik beniol Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 tylko nicku nie wpisalem. co to znaczy ze zostane "rozpisany?" jak tak szybko zbanowales to w druga strone powinno byc tak samo jak wszystko jest w porzadku. Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Ban był za podejrzenie ESP. Chciałem zobaczyć Twoje poprzednie akcje (grałeś przed moim wejściem jeszcze). Po analizie demka (bez klatek ) stwierdzam, że oprócz sporego szczęścia to jesteś czyściutki. @ UBT CS 1.6 proszę o UB dla gracza. ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi