Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nick: ZwYroLka Imię: Nicola Wiek: 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: To zależy od dnia ale myślę, że do 3/4 godzin Opisz siebie: Jestem osobą ambitną, pracowitą, pomocną (kiedy tylko trzeba) i kreatywną. Jako hobby zajmuję sie fotografią i tworzeniem muzyki Dlaczego akurat Ty?: Mam doświadczenie, jestem w wolontariacie i samorządzie szkolnym, czasem wrzucamy coś na stronę szkoły na fb bądź na Instagrama Doświadczenie: Tak jak wyżej ^ Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?: Regularność z wrzucaniem postów i chciałabym aby zaczęło sie tam więcej dziać Kontakt: steam / forum / discord 4 3 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 27 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Jestem na TAK +wiek +ogarnięta +przyda się pomoc Bierzcie póki gorące, gdyż sam zostałem z FP a przyda się dodatkowa para rąk do pomocy . 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Na tak +wiek +aktywna osoba +dodatkowa para rąk na fb +kulturalna 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 + Wiek + Aktywność + Chęci do pomocy + Doświadczenie Jestem na Tak, iż przyda się druga pomocna dłoń lucyferowi w prowadzeniu Fanpage'a oraz pomoc do jej małej reaktywacji. Powodzenia 4 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Na tak + Wiek + Doświadczona w tych sprawach + Chęć pomocy + Znajomość interpunkcji/ortografii Może w końcu coś się zacznie tam dziać, bo pustki na tym FB. 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Januszekr Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Tak + wiek + kultura + kobieta 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Na TAK. - Wiek - Kultura - Pomocna 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 28 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jestem na tak 👌👌 Dodatkowa para rąk napewno Wam się przyda 💪 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi