Użytkownik Scout. Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) 1. Nick: Scout. 2. Wiek: 24 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie, szczerze to ja nawet nie gram nigdzie indziej, czasami jakieś FFA/DD2 4. Doświadczenie z amx[1-10]:7 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Scout./145.239.20.145:27130/ 6. Link do steam (z grą cs 1.6): Niestety jeszcze nie mam, planuje kupić jakoś na początku kwietnia, jak rozmawiałem np. z restem to mu mówiłem dlaczego miałem 4 letnią przerwę od cs'a i w ogóle od internetu Na pewno na dniach będzie kupiony 7. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 8. Dlaczego Ty?: Od jakiegoś czasu gram na serwerze praktycznie cały dzień i pół nocy Wiem że czasami nie idzie w grze ale nie trzeba być kotem w grze żeby pilnować porządku tak ? Mogę pomóc i przypilnować porządku na serwerze 9. Kontakt: GG 74901690 10. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak i znam regulamin serwera. Edytowane 27 Marca 2022 przez Scout. 1 3 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 28 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 + W porządku, ogarnięty chłop, kulturalny, bezkonfliktowy. I wokal jak lektor 😀 Jestem na tak. @ Jacek_ss2 @ ZwYroL @ borko @ zjarana_xx3 @ Kowacz 2 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 28 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jestem na tak. + bezkonfliktowy + kulturka jest +/- Steam, niema ale kupi - Niestety scout, a nie lepsza AWP 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik borko Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jestem na Tak +wiek -/+ GT +Mikro Wydajesz się sympatycznym graczem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kowacz Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jestem oczywiście na Tak +wiek +Kulturalny chłop *czas +/- steam ale będzie wiec gico 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Jak najbardziej na TAK + Duzy plus za wiek jak i za kulture osobista i elokwencje a to rzadkość, wydajesz sie być osoba która będzie fajnie mogła elokwetnie zwrocic uwage i rozwiazywac rozne spory pomiedzy graczami. Jestes tez osoba bezkonfliktowa co tez jest bardzo cenione + Co wejde na serwer to Cie widze wiec jak najbardziej duzy + gt mowi samo za siebie. + Przyda sie kolejna osoba do pomocy Zgłoś się do @ Dusia / @ Trivor i odbierz rangę na forum w odpowiednim temacie Witamy na pokładzie xDDD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi