Użytkownik MajsterlorD Opublikowano 29 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Imię: Daan Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym zostać opiekunem, ponieważ aktualnie nie ma żadnego opiekuna, chciałbym pomóc właścicielą w niektórych obowiązkach które muszą wykonywać przez jego brak. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Serwer JailBreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem i w pełni wykonywałem obowiązki opiekuna na serwerze Only AWP. Miałem też doświadczenie jako właściciel serwera only DD2 przez niecałe 2 lata. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak Jak najbardziej Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199247749766/ Coś o sobie: Hej, mam na imię Daan, pochodzę z Polski, ale mieszkam w Holandii, w mieście Rotterdam. Mam 18 lat i w tym roku kończę szkołę. Interesuje się motoryzacją, piłką nożną oraz ogólnym gamingiem. gram w piłkę od 10 roku życia. Wolny czas spędzam w grach najczęściej na serwerze JailBreak Minimum 16 lat TAK Bycie pomocnym TAK Wsparcie finansowe TAK Posiadać dobrą reputację na serwerze Myślę, że raczej tak Posiadać dobre zdanie u administracji serwera Myślę, że raczej mam i nigdy z żadnym administratorem nie miałem złej krwi. Znajomość AMX/SMX/SOURCEMOD/FTP TAK Posiadanie admina na serwerze. TAK Edytowane 30 Marca 2022 przez MajsterlorD 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 29 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Myślę że można dać szansę. + Podanie przejrzyste, nie ma się do czego przyczepić + Wiek + Doświadczenie + Chęć pomocy + Jest adminem na tym serwerze więc większość osób powinna go znać + Steam + Składka Jestem na TAK. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 29 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) + Wiek + Chęci + AMX/SMX/SourceMod + Składka + Doświadczenie - Podanie niczym się od siebie nie różni od wcześniejszych - Czerwony tylko dla administracji czasem nie jest? - Składanie podania w trakcie urlopu Mimo wszystko jestem na nie. Składasz podanie regularnie co tydzień i nic w nim nie zmieniasz, robisz opcje "kopiuj i wklej" oraz każde jest odrzucane ciągle, ranga "Starszy Admin JB" do czegoś służy, zamiast przeskakiwać od razu na opiekuna to złóż podanie o Starszego i trochę w nim posiedź. @ WallPeR Czerwony dla adm. tylko Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez ZwYroL 4 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik endoro2 Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Myślę że można dać szansę. + Wiek + Doświadczenie + Chęć pomocy + Jest adminem na tym serwerze więc większość osób powinna go znać + Steam + Składka + Jest pomocny Jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OskiBoski Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jestem na TAK : + Bardzo brakuje opiekuna + Jest miły, lubiany oraz pomocny + Wiek + Pomoc finansowa + Wiek + Aktywność Fajnie było by mieć takiego opiekuna. Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 30 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Ja jestem Na Nie -podanie kopiuj wklej +wiek +pomoc finansowa Złamałeś regulamin ostatnio składając 2 podania w tym samym dniu, po czym składasz kolejne i myślisz że się dostaniesz na opiekuna i ja wiem co będziesz robił świecił kolorkiem i nic w dziale nie zrobisz tylko sam @ SimOHayha będzie odwalał robotę a ty będziesz świecił kolorkiem, moim zdaniem typie lecisz na rangi, powinienieś pierw zbudować sobie opinie wśród użytkowników, graczy a nie składać na opiekuna z admina, lepiej jak będziesz składał na starszego admina niż pchać się w coś czego na pewno nie potrafisz. @ SimOHayha @ Kacperek co sądzicie czekam na wasze opinie 2 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Enz0 Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jestem na TAK : + Bardzo brakuje opiekuna + Jest miły, lubiany oraz pomocny + Wiek + Pomoc finansowa + Wiek + Aktywność +Bardzo dobry kontakt z graczami 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Junczi Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Ja jestem na TAK +Doświadczenie +Wiek +Aktywność +Składka Brak minusów. Jeśli napisał dwa razy podanie w jednym dniu to moim zdaniem zależy mu bardzo na tym stanowisku. Pozdro Edytowane 30 Marca 2022 przez Junczi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Trivor podejmie decyzje napewno ktoś mu przypomni a jak nie ktoś to ja 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik ipott Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jestem na TAK + Aktywność + Wiek + Posiada bardzo dobry kontakt z graczami + Chęć pomocy finansowej + Pomocny dla graczy - Podanie podobne do ostatniego Jednak uważam, że zasługuję na te szanse. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maniek90 Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Jestem na TAK : + Wiek + Pomoc finansowa + Doświadczenie + Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Snookii Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Jestem na Tak: +Brak opiekuna +pomoc finansowa +Dobry kontakt z graczami +Miły +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) +brak opiekuna +wiek +aktywność -brak starszego admina -podanie na urlopie Ja skorzystam z wypowiedzi @ ZwYroL mam nadzieje że sie nie obrazisz "Mimo wszystko jestem na nie. Składasz podanie regularnie co tydzień i nic w nim nie zmieniasz, robisz opcje "kopiuj i wklej" oraz każde jest odrzucane ciągle, ranga "Starszy Admin JB" do czegoś służy, zamiast przeskakiwać od razu na opiekuna to złóż podanie o Starszego i trochę w nim posiedź. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez WallPeR 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik xMacius Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Oczywiście, że na TAK. Brakuje nam opiekuna, Majster jest odpowiednim kandydatem na te stanowisko. +Doświadczenie +Dobre relacje z graczami oraz adminami serwera +Kultura +Chętny by pomagać nowym graczom 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka jke Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Na tak + Brak opiekuna + Doświadczenie + Chęci Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi