Użytkownik FunnyPanda Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) @ Kacperek [P] Ile masz lat? [O] 23 lata posiadam [P] Jak trafiłeś na forum? [O] Powiem szczerze , że na to forum trafiłem dzięki temu , że na poprzedniej sieci co sobie pogrywałem serwer COD się rozpadł , i postanowiłem iść szukać jakiegoś innego serwerka , z większą ilością graczy i znalazłem tutaj taki serwerek , a że na forum widziałem , że ludzie są przyjaźnie nastawieni to postanowiłem iż , nie będę upuszczam tego forum, i z tego co widzę do tej pory była to mądra decyzja [P] Ulubiony owoc? [O] Banan , ponieważ jest podobny do falusa @ TAPERAK)))) , też taki pogięty i z czasem gnije [P] Na jakim serwerze grasz? [O] Wstyd jak cholera się przyznać , ale skoro takie pytanie otrzymałem no to wyznam prawdę Gram na CODZIE [P] Z kim na forum masz najlepszy kontakt? [O] Ogólnie to nie patrzę z kim mam najlepszy kontakt, bo z wszystkimi tu się idzie dogadać jak się nie szuka spiny @ To1rw [P] Ile masz lat? [O] 23 lata mam [P] Ile masz cm? [O] Zależy o jakie "cm" pytasz , bo jak chcesz wiedzieć o tych co ja myślę , to powiem tak "Taper płakał jak patrzył ) a ta ogólnie , to wzrostu mam 187 cm. [P] Co myślisz o naszym pięknym codzie ? [O] Syf , kiła i ubóstwo , administracja to jak by się z bambusa urwała , jak chcecie więcej pozytywnych słów o CODZIE usłyszeć to zapraszam do konwersacji z użytkownikiem @ TAPERAK)))) [P] Zmieniłeś kouderke z taperem, Czy dalej na tej samej śpicie? [O] Jest okazja , no to się też zapytam @ TAPERAK)))) zmienisz w końcu tą kołuderkę , czy czekasz aż się karaluchy w niej zadomowią ? [P] Lubisz mnie? [O} Że jestem osobą na co dzień miłą i pomocną , to szczerze powiem , że niczym mi nie podpadłeś i nie mam za co Cię nie lubić , no chyba że za to poprzednie pytanie [P] Pomarańcze są pomarańczowe, bo kolor jest pomarańczowy, czy kolor jest pomarańczowy, bo pomarańczowe są pomarańcze? [O] A wpierdo..... byś nie chciał za takie pytania ? ale wybieram opcje pierwszą , niech się dzieje wola Boża [P] Lubisz banany? ( Jeśli nie uzasadnij dlaczego ) [O] Wyżej napisałem co sądzę o bananach [P] Taperek czy Ciechocinek? [O] Dopóki @ TAPERAK)))) nie zmieni kołuderki , to @ LAN_CIECHOCINEK2K2 , może taką go zachęcę do częszczej zmiany kołuderki @ Sarex [P] ZwyroL czy Orokoroner? [O} pozwolę im samym z mnie wylosować , mogą nawet kostką do gry rzucać , kogo bardziej wolę [P] Anox czy Kacperek? [O} Zdecydowanie @ Kacperek [P] Jakie są twoje cele w życiu? [O] No to tak: Po 1. Być na każdym meczu mojej ukochanej Cracovii , po 2. Nie mieć problemów w życiu osobistym i po 3. Załatwić bana @ TAPERAK)))) na forum [P] Lubisz placki? [O} Uwielbiam jak moja kobita , je robi , ciężko jest powiedzieć , że nie smakują [P] shinga czy tor1w? [O] ntliczek, pętliczek, czerwony stoliczek, na kogo wypadnie, na tego bęc. [P] Co chciałbyś wprowadzić na forum nowego? [O} Oddzielną strefę dla zwierząt z CODA , i to w trybie natychmiastowym [P] Kto według ciebie wykonuje swoje obowiązki bardzo dobrze? [O] Według mnie to najlepiej swoje obowiązki wykonuje ......... @ DepresjaHook.hack , tylko jedno mam zastrzeżenie , co do jego pracy Jaki cudem jeszcze na tym forum funkcjonuje Taper , temu na jego konto posyłam mały minusik [P] Ciechocinek czy tor1w? [O] Oczywiście , że tor.... tzn. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 [P] Masz zamiar zwiedzić jakiś kraj? [O] Mam zamiar zwiedzić Komory [P] Ulubione warzywo? [O} Cebula , bo mi przypomina o typowym polaku @ To1rw @ OroKoroner [P] Opuściłeś kiedyś jakiś mecz? [O] W tym sezonie , to dwa mecze upuściłem tylko , z Radomiakiem Radom i teraz z Piastem Gliwice , oba przegrane [P] Dlaczego akurat Cod mod? [O] Bo lubię zwierzęta , a tam jest wysyp rzadkich , mało spotykanych okazów zwierząt [P] Jak masz na imię? [O] Arkadiusz [P] W ile sekund wypijasz browarka? [O] Mnie nie smakują browary i jak już mam się gdzieś go napić , to potrafię go pół dnia pić [P] Ulubione piwko? [O} Oczywiście , że stadionowe [P] Masz dziewczynę/żonę? [O] Jeśli @ TAPERAK)))) można nazwać kobietą , to tak mam dziewczynę , a tak prawdę mówiąc to tak mam dziewczynę Do następnego Q&A nominuję @ To1rw Edytowane 30 Marca 2022 przez FunnyPanda 2 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 30 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) 21 minut temu, FunnyPanda napisał: Zależy o jakie "cm" pytasz , bo jak chcesz wiedzieć o tych co ja myślę , to powiem tak "Taper płakał jak patrzył ) Taper to zawsze płacze jak widzi 21 minut temu, FunnyPanda napisał: Oczywiście , że tor.... tzn. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Zapamiętam to sobie 21 minut temu, FunnyPanda napisał: 3. Załatwić bana @ TAPERAK)))) na forum Bardzo dobry cel 21 minut temu, FunnyPanda napisał: Cebula , bo mi przypomina o typowym polaku @ To1rw To też sobie zapamiętam xDD 21 minut temu, FunnyPanda napisał: Do następnego Q&A nominuję @ To1rw Dzięki za nominacje, już widzę te chore pytania... Edytowane 30 Marca 2022 przez To1rw 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 31 minut temu, FunnyPanda napisał: [P] Anox czy Kacperek? [O} Zdecydowanie @ Kacperek Miło mi Czekamy na kolejnego, pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 warny odkupione to za szybko nie wylece 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 30 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Bardzo fajne odpowiedzi, dziękuję 😎 2 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi