Użytkownik∙ MasujTurboPtysia Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nick z CS:28cmRozkoszy Admin banujący:RozgSzeFka Serwer: Only DD2, Leczenie, Dwa skoki Data zdarzenia: Nie wiem, chyba wczoraj Opis sytuacji: Bylem u rodziny na 2dni, Kolezanka mi napisala ze ktos gra pod moim nickiem, i ze dostal bana za wyzywanie, wrocilem wszedlem na forum i faktycznie jest ban, nie wiem jakim cudem wogole ktos wszedl na te konto, iz poniewaz, wykupilem tam svipa i haslo, takze nie wiem jakim cudem ktos wszedl, chcial bym sie odwolac od bana, zeby nie dostac " Aktywnego Bana" jak wejde na server, czekam na odpowiedz, z Gory Przepraszam za te Kr..e co wyzywala z mojego nicku, Pozdrawiam Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Skończ pieprzyć głupoty niezrównoważony człowieku,takie bajki to ty sobie możesz opowiadać dziecią pod szkołą. I juz wszedłeś na serwer na aktywnym banie. Edytowane 30 Marca 2022 przez Błaszczyk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ MasujTurboPtysia Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 2 godziny temu, Błaszczyk napisał: Skończ pieprzyć głupoty,niezrównoważony człowieku,takie bajki to ty sobie możesz opowiadać dziecią pod szkołą. I juz wszedłeś na serwer na aktywnym banie. To niezle glupoty xDDD, pozdro dla was Jebac Taki server Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Puchatek420 Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Sorki, że dodam komentarz, a nie powinienem. Sam cię zgłosiłem i ci pisałem to na serwerze, a ty pisałeś gdzie to zgłoszenie i że tak czy siak masz to w dupie. To nieźle ktoś ci wbił na nick z hasłem bo masz svipa. @ Błaszczyk Ci dobrze napisał, nie pierdol. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Podaj swój sid i IP Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Bana nadałem z uwagi na skargę na forum. Mało realne (praktycznie niemożliwe) jest to, aby ktoś mógł wejść na Twoim nicku i haśle na serwer. Z mojej strony uważam, że w tym przypadku odwołanie jest bezpodstawne. Musisz liczyć się z tym, że pomimo braku administracji na serwerze reszta graczy czuwa i ma prawo zgłosić graczy łamiących regulamin serwera. A to niesie ze sobą odpowiednie konsekwencję. Także ja ze swojej strony bana podtrzymuje. @ UBT CS 1.6 rozważy i podejmie ostateczną decyzję. 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Nie podałeś mi swojego IP i SID, ban zostaje. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi