Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 1. Twój nick: KochamZieloneOwoce 2. Nick oskarżonego: @ TAPERAK)))) 3. IP/SID oskarżonego: Zapomniało się ale to nolife cały czas na serwerku więc będziecie mieli. 4. Data i czas zdarzenia: Dziś 5. Powód skargi: Sgs/Gsj 6. Opis sytuacji: No co sgs mu zbytnio nie wychodzą ale gsj ta, troszkę się hamuje z tego co widać lecz i tak się rozpędza dość szybko. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://megawrzuta.pl/download/a612e5d3f83ca69d06fe6b9d31ffa8b9.html 3:24-3:32 - sgs,gsj 6:20-6:36 sgs/gsj 8;00 TXT 11:20 sgs 15:12 sgs-gsj EDITTT @ ^Apple^ Skarga ponieważ gracz łamie regulamin serwera nie czituje. Chyba że uważacie że powinno zostać to dodane w dziale "Zgłoś czitera" to możesz przenieś. 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 @ TAPERAK)))) ile razy Cię ostrzegałem przed GSJ. 20 sekund tego demka mi wystarczyło... + Ban od @ Luq-ierSkajłok-ier z dnia 25.03.2022 (GSJ) + Ode mnie było zbyt wiele upomnień w tym temacie... I teraz widzę, że nie powinieneś dostawać tych szans skoro nie umiesz żyć bez GSJ/SGS. Ban został dodany na okres 7 dni. I radzę @ TAPERAK)))) się naprawdę ogarnąć, albo poszukać innego serwera do gry. @ Trivor / @ Dusia proszę o Wasze zdanie i ewentualne zamknięcie skargi. 4 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 @ RozgSzeFka kim Ty jesteś, że skargi rozwiązujesz? Pomijając to, że temat powinnien być w dziale ubt, gdzie również to nie jest twoja działka. Do tego polecam się douczyć co to jest gsj i sgs, bo nic takiego na demku nie widzę. Jedynie doublejump ze strefami i palenie rolki po wylądowaniu. Jedyne za co ban się należy to za txt, czyli całe 30 minut max. Cytat 18. Wykorzystywanie bugów mapy i/lub wchodzenie na tekstury --> Slap / Slay / Kick / Ban od 5 min do 30 min. Od bana minęło trochę więcej czasu, więc daje UB, a Ciebie proszę, żebyś się nie wpierdalał w nie swoją robotę. EDIT: Temat został przeniesiony. /close 5 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi