LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Twój nick: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Nick oskarżonego: @ RozgSzeFka Powód skargi: Rozpatrywanie skarg, mimo, że od tego nie jest + do tego zła decyzja co do niej. Opis sytuacji: ^ Nic tutaj więcej do dodania nie ma. Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj, paredziesiąt minut temu. Miejsce zdarzenia: Forum i serwer. Dowody: Wszystko jest tutaj: Coś od siebie: Pała została przegięta (Temat wcześniej był w dziale skarg dd2 #1) 5 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Radzę przyjrzeć się demku raz jeszcze. Niemniej ze swojej strony przepraszam za rozpatrzenie skargi. W swoim zamiarze pomocy najwidoczniej się zagalopowałem. EDIT: Jak każdemu z nas również i mi przydarzają się błędy. W sprawie rozpatrzenia skargi bezsprzecznie go popełniłem. Biorę to na klate i proszę o łagodny wymiar kary (proszę o wzięcie pod uwagę, że to pierwsza - i postaram się, żeby ostatnia - skarga na moją osobę) Co do samego bana to dziwi mnie werdykt UBT i powiem szczerze nie zgadzam się z nim. 1 8 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @ Trivor / @ Dusia 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Nie rozpatruj zgłoszeń jeśli nie masz odpowiedniej rangi, chcesz ją mieć to złóż podanie. Słowne upomnienie 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi