Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 1. Nick: @ helikopterovsky 2. Kto nadał warna: @ Kacperek 3. Czas: 20:51 4. Powód: spam, spam 5. Dowody/SS: Dostałem warna za odpowiedź w pytaniu dnia "Jaki jest Twój ulubiony baton?" Z tego co ogarniam - żadnego regulaminu nie złamałem wstawiając grafikę. Poprzedni warn też nieuzasadniony, dostałem go za posta pod tematem w dziale zabaw. 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Jeżeli chcesz sobie żartować i komentować w ten sposób tematy w redakcji to zapraszam do OFFTOPIC. Dodajesz grafikę bez żadnej wypowiedzi, która nie jest na temat. W dziale redakcji (m.in. w pytaniu dnia) też obowiązuje regulamin i radzę doinformować się. Potraktowałem to jako zwykły spam, warna dostałeś za 1, bo widnieje u Ciebie już za 0. 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Teraz, Kacperek napisał: Dodajesz grafikę bez żadnej wypowiedzi, która nie jest na temat. https://www.miejski.pl/slowo-Baton To ja jestem niedoinformowany, czy Ty XD? 2 2 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 6 minut temu, helikopterovsky napisał: https://www.miejski.pl/slowo-Baton To ja jestem niedoinformowany, czy Ty XD? Nie wiedziałem, że go można jeść Innych wypowiedzi osób nie widziałeś? Pytanie było proste, ale Ty oczywiście zinterpretowałeś to inaczej. Poza tym ciężko napisać 2 słowa? Kontynuujcie serie "pytanie całe te" i udzielajcie takich odpowiedzi w offtopic. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) Nigdzie nie było napisane, że chodzi o baton do jedzenia. Nie wiedziałem, że w regulaminie są przewidywane warny za nieodpowiednią interpretację. Rozumiem, że gdyby moja wypowiedź była pierwsza, zmieniłaby to wszystko, bo wówczas zauważenie wieloznaczności pytania stworzyłaby ze mnie trendsettera. Gdy moja wypowiedź jest ostatnia - warny są przyznawane za brak konformizmu. Zabawne. // Odnośnie warna za 0. Jeśli działy rządzą się swoimi prawami, (co najwyraźniej ignorujesz) to dlaczego moja wypowiedź zostaje przeniesiona (z gier i zabaw) do działu w którym użytkownicy nie mogą się wypowiadać, (odwołania) a ja dostaję warna za 0 xD? UBT nie ma obowiązku zajmowania się działem gier i zabaw, ale poza beczunią oznaczyłem obu na wszelki. Wisiało kilka dni, mogło pewnie wisieć dłużej. Edytowane 31 Marca 2022 przez helikopterovsky 3 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi