Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 hej, dlugo nad tym myslalem ale juz podjalem decyzje. Na sprzedaz mam swoje 4 serwery. AWP, MIRAGE/CACHE, DEATHRUN i MIRAGE 3 Serwery dobrze sie kręcą. Co do ceny mozemy sie dogadac. kontakt: forum steam pozdrawiam. 2 10 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie no awp nie sprzedawaj Prima aprilis? Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez To1rw 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 1 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 prima aprilis nie oszukuj ludzi Bo jakbyś chciał to wystawiłbyś gdzie indziej a nie tu 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Andrzejku, nawet taki dobry żarcik spaliłeś, mogłeś się chociaż jakoś bardziej postarać.... potencjał zmarnowany ;( 1 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 1 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Żart żartem, może jednak nie Jak nie żart to się dogadamy 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frankovsky Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Dobry żarcik Andrzeju Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 1 kwietnia? 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Nie udał się żart 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 chory poyeb, aż się specjalnie przelogowałam na drugiego FB dla niego @ sh1nga odkąd Ciebie na grupie nie ma, nawet na drugiego fejsa nie wbijam, to co ja mam dyskutować o jakiś głupich zartach ;(( 4 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Śmiechu warte umulungu, pewnie @ Dusia wpadła na ten żart. haHA 3 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Ty zawsze mnie zaskakujesz na minus Żart bardzo nieśmieszny, postaraj się za rok. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik qbb Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Pomyliłeś dni, dzisiaj nie prima aprilis, hah 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Serwery dobrze się kręcą..... tymczasem Mirage #3 6 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Dobry żarcik @ Andrzej. hehehe Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi