Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

Pod Ostrzałem #10 ArcyBM

Dusia

Recommended Posts

• Zasłużony

aBNJBCG.png

Witam w kolejnej serii Pt. "Pod ostrzałem"

Dziś na naszym Celowniku znalazł się nasz moderator @ArcyBM  :D 

Oto opinia użytkowników naszego forum na jego temat: -->

:2pistolety: :2pistolety::2pistolety:

Anonim użytkownika nr. 1: -->Kryszard jest spoko, ma fajne majtki... nie wiem czemu zmienił profilowe :/ może dlatego ze się z niego śmialiśmy, Kryszard zmień na tamte :/ Ulany sportowy świr, zrobił się na łyso, bo miał zakola :trol2: Ogólnie dobra morda.
Anonim użytkownika nr. 2: --> Jasne! Jest bardzo pomocny, zawsze walczy o swoje i nie daje za wygraną, jest prawdziwym metińczykiem , dobrze się sprawował w UBT, dobry z niego Moderator. A co o nim sądzę? Sądzę, że jest w porządku osobą, gdy potrzebowałem jakiejkolwiek pomocy, zawsze starał się w jakiś sposób pomóc. Znamy się trochę czasu i nie da się o nim złego słowa powiedzieć, bo gdybym powiedział coś złego to w po prostu bym skłamał.

Anonim użytkownika nr. 3: --> Porywczy i malutki. Zwyzywał mnie kiedys i dostal permencje ;/

Anonim użytkownika nr. 4: --> Nie wiem bo nie znam gościa nie słyszałem go jeszcze na ts3 ,ale myślę że jest ok ogarnięty ale też jest bardzo tajemniczy ale nie wiem nie mam zdania takiego bo to gość czarnej strony :) . miłego dnia 

Anonim użytkownika nr. 5: --> Matko i córko jaki to jest bot i pijak to głowa mała nie mam zamiaru nic o nim mówić wiec powiem. Jest dostępny na forum i to mi się podoba, pomocny, miły, pracowity, myślę że zasłużył na obecną rangę. 

Anonim użytkownika nr. 6: -->Nie wiem:beka:  spoko morda,zna się na cs kiedyś mi pomógł z fps :)) 

Anonim użytkownika nr. 7: -->Spoko mordka,  jest dobrym dzikiem xD , dobrze wykonuje swoją pracę jako mod.

Anonim użytkownika nr. 8: -->Krótko jestem na forum ale z tego co widzę ArcyBM jest fajnym chłopakiem, ma zawsze dużo do powiedzenia, dobre poczucie humoru, Lubię go  :D  

Anonim użytkownika nr. 9: --> Dobra mordeczka, jako jedna z nielicznych osób na całym forum mnie rozumiem. Jesteśmy podobni pod względem charakteru. Myślę, że jest to człowiek, na którego można liczyć.

Anonim użytkownika nr. 10: -->Jest spoko, znam z innej sieci :D Ogólnie spoko koleś i myślę że zasługiwał na moda :) 

Anonim użytkownika nr. 11: -->co ja  mogę powiedzieć jest fajnym ziomkiem fajnie się z nim pisze na chat-box. 

Anonim użytkownika nr. 12: -->Chyba nie nwm. Ale jest nie przyjemny według mnie XDD

Anonim użytkownika nr. 13: -->"ArcyBM" Bot <3, ale bardzo go Lubie Sam nie wiem czemu, ale raczej dlatego że pomaga chłopina nawet Nowym nieznanym Użytkownikom, od samego początku mi się to spodobało dlatego dostał ode mnie dużo sympatii, Jak dla mnie bardzo Miły, Pomocny,Troszkę Nerwowy, ale jak większość z nas Podoba Mi sie, że trenuje (sam trenowałem MMA) Dziękuje, na razie Tyle,muszę się z Nim lepiej poznać,Trzy majta sie :*

Anonim użytkownika nr. 14: --> Jest przede wszystkim koleżeński, dobry, miły, pomocny i otwarty na nowych ludzi :)Fajnie, że jest taka osoba nie szukająca spin.... uśmiechnięta no i z dobrym poczuciem humoru :)

Anonim użytkownika nr. 15: --> Hm co ja mogę powiedzieć o  nim :D Szczerze to  kojarzę go  jeszcze ze skilluje, ale długiego  kontaktu  z nim nie miałem heh, ale tak  ogólnie wydaje się spooko :D poza swoimi jazdami  :D hehehe

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Dzięki 1

heh1111.png

• Zasłużony

Ooo, dziękuje Wam za te pozytywne komentarze, postaram się bardziej wyszlifować moje wartości :x 

Przyjemny temat @Dusia, leci repka :$

• Dzięki 1

image.png.2b4505a052c2c95eaf1396f4e04b1be2.png

Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl

Zapraszamy na nasze serwery!

Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!!

• Właściciel
Właściciel

A mój poznajesz? ;>

• Lubię to! 1
  • Marves locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines