Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE SB] - Baniomoto

Baniomoto

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick:Baniomoto
2. Czas i data zdarzenia:nie dawno jakoś 
3. Powód bana:podobno niestabilny jestem 
4. Dowód w postaci screenów:
5. Coś od siebie:Ile mogę słuchać czy znosić jeszcze administracja przychylna jeszcze skargi zamyka , chociaż mam racje nie ja zacząłem bana dostałem za ratowanie swojej kultury i innych na demku widać co tu dużo gadać mało mówię mało piszę usta milczą tak mnie wychowano :D licze na ub nie ja zacząłem jeszcze te admini przesadyczni i pro adm co skargi wyłączał a miałem prawo dać skargę i nie miał prawa po 3 min skargi zamykać jak nawet demka nie przejrzał szkoda słow dajcie mi spokój chyba że ma sie rozegrać to tak tego nie zostawię nie ja mam problemy ze sobą  i resztą chyba nie każdy wie co to amin to tyle si... 

• Ha ha 5
  • D3M0N zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE SB] - Baniomoto
  • Zasłużony

To jest odwołanie od blokady na SB czy kolejne zażalenie/skarga bez żadnych dowodów?

Odbiorę to jako odwołanie i niech czerwoni się tym zajmą xD

https://strefaskilla.pl/temat/40679-skarga-cyk/

https://strefaskilla.pl/temat/40682-skarga-cyk/

https://strefaskilla.pl/temat/40683-skarga-cyk/

3 skargi - 3 odrzucone więc się przeniosłeś na SB

image.thumb.png.f5fdd737cbbccc0b8786577f651f4ae1.png

Nie dość, że w skargach ubliżasz to jeszcze na SB chciałeś wylać swoje żale.

• Super 5
  • Użytkownik

ja się nie żale i nie grożę ale admini przesadzają ja graczom ubliżam jak to udowodnią to wpłacę datek na serwerownie tysiąca bo takich akcji nie było wolę na brata dzieciaka czy siostry wydać coś niż takich pozerów dorabiać co jedynie monety księdzu z tacy. :D 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nie mam z czego się żalić ale ub mi się należy każdemu może się noga podwinąć walczę nie ja wykręciłem coś 

• Użytkownik

Całą swoją złość przeniosłeś na sb:

image.thumb.png.1bc7744e0db00cf0d10f99b22b38e1fe.png

Nie będziemy tolerować takiego słownictwa, wszędzie obrażasz i próbujesz coś tym uzyskać. 

Więcej nie trzeba wyjaśniać, w skargach pokazałeś swoje prawdziwe oblicze.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Bo szczerze i krótko się wypowiedziałem może mniej kulturalnie a co tu polenizować mam jak zamiast sprawdzić moje zbanowanie to dokładać mi karę a może byłem sprowokowany  bo z graczem może i nie kulturalnie zacząłem polonizować wszedł nowy od pedofili obrażał ludzi i odczułem tak samo jak by do mnie to było a u mnie to sam takiego bym zjadł jak deser przed treningiem posłuchajcie może zrozumiecie  moje nastawienie ja wam nie chce na przekór robić wkurwia mnie też że są ludzie i ludziska , oraz krzesła ....  jestem kulturalny i wyluzowany zrozumcie że ja nie zostawiam ości i litości czy ktoś złym komentatorem po prostu vice versa nie chowam głowy jak struś w piach zobacz demko kto zaczął a nie raz innych uspokojałem jak adminów nie było i tego gościa też zgasiłem a kulturalnie nie od pedofili jak on ludzi obrażał pewnie nie raz i nie pierwszy wchodził na tym nicku i obrażał  afera ale może i słuszna bo co on na ludzi tam  wypisywał wszedłem to od razu zgasiłem chociaż taki jak on się nie pali a pewnie sam nim jest pajac to tyle nie mam co sie tłumaczyć ludzie bo ja sie nie pierdoliłem i nie pierdole tak samo równie w życiu trzeba twardo czoła stawiać , dobrze poliglota mógłby się wesprzeć swoim rachunkiem sumienia , ale on go nie ma tak samo jak ja i szacunku do mnie w grze więc chyba sami rozumiecie ubogi jego zasób słów co do mnie jak i do innych poparcia tak i zgodności  nie widzę. Za mało słów żeby się zrozumieć dziękuję za rozmowę jak będziecie bardziej wyrozumiali i konsekwętni i sprawdzicie jak się sprawy miały  to Wam  podziękuję to tyle w tym kontekście. Elo :D Nie jestem lepszy od innych i za nich się nie uwarzam jak mam mieć karę za nie danie się znieważyć i innych takimi tekstami i dziwne jak nikt by nie ingerował jak takie słowa padły gram dość długo na tym serwerze i każdy wie że nie jestem konfliktowy i mało się udzielam ale gość naprawdę ze słowami przesadził to ingerowałem po prostu instynkt ludzki ale za obraze 1h potem 12h dołożone a ten gość co nie gra praktycznie nie wiem czy prowokator to chyba bez bana to przesada wobec mojej osoby może i przesadziłem z oburzeniem ale i kara też oburzająca według mnie taryfikator znam miałem administratora też na serwerach a gram teraz sporadycznie sobie nic nie poradzę że ktoś przesadził nie mam co tu dużo tłumaczyć jak wcześniej pisałem może i moja postawa też nie była przykładna ale moje pierwsze przewinienie i nie zawsze da się nerwy na bok odrzucić proste i logiczne demko sprawdzić wystarczy jak się zaczęło a odwołanie miałem prawo napisać bez zamknięcia od razu ew rozpatrzenia sprawy .

Edytowane przez Baniomoto
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Zasłużony

odwolanie_odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]