Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Baniomoto

Baniomoto

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:
Admin banujący:

Death Nothe

Serwer: Cod 201 
Data zdarzenia:01.04.2022 - 23:36:55 

Przedłużam bana + brak kultury i obraza administratora (Nagminna obraza)

Opis sytuacji: Jak mogłem obrazić skoro już nie grałem na furum widać co pisałem i to przeginka ogólnie pierw 1h to skarga poszła bo ja nie dawałem się prowokować gość jakiś wszedł co raz do roku wejdzie żeby tylko sprowokować a dwa no dałem się ale aż tak nie kulturalny nie byłem dziwne jak bym się nie wnerwił nie dość że 1h od razu z czego nigdy banów nie miałem a potem 12h bo posty zamykane od kiedy taryfikator kar taki jest jeszcze perm rano się dowiedziałem chyba w nocy ip mi się zmieniło i mogłem wejść pograć to pograłem a myślałem że zszedł co ja haxy mam że perm od razu to trochę dziwne może i mnie poniosło ale od razu posty zamykać chociaż nie sprawdzona sprawa i nie ja zacząłem prowokacje itd. miejsza dziwi mnie że widzę że perma mam od kiedy perm jest banujecie sobie jak chcecie czy o co chodzi już nie patrze czy premium i vipa stracę ale bez przesady uczciwie gram a to że mnie raz poniosło jeszcze nie z mojej winy nie ja prowokowałem demko można zobaczyć i tylko odpisałem nie potrzebnie zdarza się i pierwszy raz i 1h potem 12 i nawet nie wiem kiedy wszedł perm to jest dziwne od kiedy permy lecą za wyzwiska czy 12h za nie potrzebną odpowiedź do kretyna co będzie forum przeglądał i się cieszył myśląc że coś osiągnął bo i vip i premium straciłem .... 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Co do dzisiejszego perma dostałeś go ode mnie, ponieważ wbiłeś na serwer na aktywnym banie, gdzie w regulaminie jest jasno napisane "15. Zakaz wchodzenia na serwer z aktywnym banem, skończy się to banem bez możliwości odwołania. [Ban na zawsze]". Co do reszty nie było mnie przy wczorajszej sytuacji więc się nie wypowiem. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Super 2

sygnaturka docelowa.gif

• Kacperek zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Baniomoto
  • Użytkownik

Nie dostaniesz ub ! i to ci mogę zagwarantować 

3 skargi w których równo z nami poleciałeś 

+ 6:54 dziś AB :) także do zobaczenia może kiedyś 

Szczegóły bana  

Nick Baniomoto

Steam ID STEAM_0:4:1905765726

Steam Community ID76561201771797184

Adres IP5.184.115.74

Typ Bana IP

Powód Bana ab

Wykonano02.04.2022 - 06:54:22

Wygasa Nie określono

Zbanowny przez--->ACAB<---

Zbanowany na #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 5 LUTY ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (de_c4)

Wszystkie wygasłe bany1

https://strefaskilla.pl/temat/40683-skarga-cyk/

https://strefaskilla.pl/temat/40682-skarga-cyk/

https://strefaskilla.pl/temat/40679-skarga-cyk/

a tutaj (29. Całkowity zakaz obrażania drugiej osoby, wyśmiewania się z niej, także z powodu trudnej sytuacji życiowej/problemów życiowych. Każdy człowiek ma jakieś problemy i warto je uszanować. Nikt nie jest idealny. [Kick / Ban 5 minut - 1 dzień]) 

A sam dół regulaminu mówi 

Powyższy regulamin może być zmieniany i edytowany w każdej chwili, dlatego warto dobrze go śledzić! Każda kara może zostać przedłużona lub skrócona w zależności od sytuacji!

A że piękny misiu kolorowy w 3 skargach jak wyżej pisałem pojechałeś równo to taryfy ulgowej dla ciebie nie było i nie będzie wymierzyłem karę najwyższą jaka jest możliwa + sam dołożyłeś sobie AB 

Edytowane przez DeathNothe
  • Super 1

Co tutaj można dodać? Wszedłeś na AB, a to się kończy tylko w jeden sposób.

Ban zostaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]