Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Baniomoto

Baniomoto

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:
Admin banujący:

Death Nothe

Serwer: Cod 201 
Data zdarzenia:01.04.2022 - 23:36:55 

Przedłużam bana + brak kultury i obraza administratora (Nagminna obraza)

Opis sytuacji: Jak mogłem obrazić skoro już nie grałem na furum widać co pisałem i to przeginka ogólnie pierw 1h to skarga poszła bo ja nie dawałem się prowokować gość jakiś wszedł co raz do roku wejdzie żeby tylko sprowokować a dwa no dałem się ale aż tak nie kulturalny nie byłem dziwne jak bym się nie wnerwił nie dość że 1h od razu z czego nigdy banów nie miałem a potem 12h bo posty zamykane od kiedy taryfikator kar taki jest jeszcze perm rano się dowiedziałem chyba w nocy ip mi się zmieniło i mogłem wejść pograć to pograłem a myślałem że zszedł co ja haxy mam że perm od razu to trochę dziwne może i mnie poniosło ale od razu posty zamykać chociaż nie sprawdzona sprawa i nie ja zacząłem prowokacje itd. miejsza dziwi mnie że widzę że perma mam od kiedy perm jest banujecie sobie jak chcecie czy o co chodzi już nie patrze czy premium i vipa stracę ale bez przesady uczciwie gram a to że mnie raz poniosło jeszcze nie z mojej winy nie ja prowokowałem demko można zobaczyć i tylko odpisałem nie potrzebnie zdarza się i pierwszy raz i 1h potem 12 i nawet nie wiem kiedy wszedł perm to jest dziwne od kiedy permy lecą za wyzwiska czy 12h za nie potrzebną odpowiedź do kretyna co będzie forum przeglądał i się cieszył myśląc że coś osiągnął bo i vip i premium straciłem .... 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Co do dzisiejszego perma dostałeś go ode mnie, ponieważ wbiłeś na serwer na aktywnym banie, gdzie w regulaminie jest jasno napisane "15. Zakaz wchodzenia na serwer z aktywnym banem, skończy się to banem bez możliwości odwołania. [Ban na zawsze]". Co do reszty nie było mnie przy wczorajszej sytuacji więc się nie wypowiem. Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Super 2

sygnaturka docelowa.gif

• Kacperek zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Baniomoto
  • Użytkownik

Nie dostaniesz ub ! i to ci mogę zagwarantować 

3 skargi w których równo z nami poleciałeś 

+ 6:54 dziś AB :) także do zobaczenia może kiedyś 

Szczegóły bana  

Nick Baniomoto

Steam ID STEAM_0:4:1905765726

Steam Community ID76561201771797184

Adres IP5.184.115.74

Typ Bana IP

Powód Bana ab

Wykonano02.04.2022 - 06:54:22

Wygasa Nie określono

Zbanowny przez--->ACAB<---

Zbanowany na #PL [ COD MOD 201 ] ::[ RESET 5 LUTY ]:: StrefaSkilla.pl @pukawka.pl (de_c4)

Wszystkie wygasłe bany1

https://strefaskilla.pl/temat/40683-skarga-cyk/

https://strefaskilla.pl/temat/40682-skarga-cyk/

https://strefaskilla.pl/temat/40679-skarga-cyk/

a tutaj (29. Całkowity zakaz obrażania drugiej osoby, wyśmiewania się z niej, także z powodu trudnej sytuacji życiowej/problemów życiowych. Każdy człowiek ma jakieś problemy i warto je uszanować. Nikt nie jest idealny. [Kick / Ban 5 minut - 1 dzień]) 

A sam dół regulaminu mówi 

Powyższy regulamin może być zmieniany i edytowany w każdej chwili, dlatego warto dobrze go śledzić! Każda kara może zostać przedłużona lub skrócona w zależności od sytuacji!

A że piękny misiu kolorowy w 3 skargach jak wyżej pisałem pojechałeś równo to taryfy ulgowej dla ciebie nie było i nie będzie wymierzyłem karę najwyższą jaka jest możliwa + sam dołożyłeś sobie AB 

Edytowane przez DeathNothe
  • Super 1

Co tutaj można dodać? Wszedłeś na AB, a to się kończy tylko w jeden sposób.

Ban zostaje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]