Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Imię: Mariusz Wiek: 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ mam dużo pomysłów i nowych konkursów na discorda. Mimo, że jestem redaktorem FP oraz typerem, staram się wykonywać swoje obowiązki bardzo dobrze i starannie. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discord Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE):mogę się coś dorzucić zawsze Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198294392926/ Coś o sobie: Mam na imię Mariusz lat 23 interesuje się sportem, muzyką oraz informatyką. Bardzo lubię podróżować oraz lubię zajmować się informatyką. P.S nie lecę na rangi tylko chciałbym odciążyć trochę właściciela od obowiązków #edit @ MiKi dostałeś degradacje z opiekuna DC bo nic nie robiłeś na rzecz serwera, w przeciwieństwie do ciebie ja nie olewałem DC ani wiadomości od właściciela pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez NarutoUzumaki 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Jestem na nie + Wiek + /- podanie - moim zdaniem już za kolorowo jest na tym twoim profilu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 +wiek +podanie +wsparcie finansowe +Znany Czego jeszcze od niego oczekiwać jestem na tak ! 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Oczywiśćie, że na nie XD -doswiadczenie -staż na adminie to chyba 2 tygodnie - twoja aktywność na dc nie powala - Nieźle "stary opiekun mial kompletnie gdzieś " -lecisz na kolorki. Nie za dużo tych rang? Bo próbujesz się wjebać gdzie się da XD jedynie co robisz na adminie to raz na czas dasz range edit; widze, że cos zabolało. Ogolnie wypowiadasz sie w swoim podaniu wiec podanie powinno byc odrzucone XD. Ps. to twoim zdaniem co oznacza zajmowanie sie serwerem? czekałem aż wy dacie jakiś "pomysł" 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Przykro mi ale na NIE. - Aktywność na dsc - Staż jako admin - Widzę tylko że rangi dodajesz i to nawet nie na bieżąco (może się mylę bo rzadko zaglądam na dsc) - Świecisz się jak choinka, można zobaczyć że Ci zależy na kolorkach wbrew tego co mówisz ponieważ masz obie rangi dla użytkowników (Strefowicz i Strefogłosowacz), a to jakiś dowód jest i nie możesz mi zaprzeczyć. + Wiek + Chęci @ MiKi On nigdzie się w swoim podaniu nie wypowiedział, po prostu edytował post i dodał swoją wypowiedź, co innego gdyby napisał post pod swoim podaniem. 1 1 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ja tutaj się rozpisze z krwi i kości bo nie którzy widzę czekają na to. Jestem na NIE! Czemu? Otóż do kultury wieku itp nic nie mam jak najbardziej i raczej inni też nie mają. Więc pewnie zapytasz w czym problem? Problem jest, że w skrócie „lecisz na rangi” tak jak wspomniał @ Anox , chcesz mieć wszystko now i się świecić. Ale dałeś coś od siebie? Nieee nie dałeś, zwalasz coś na @ MiKi a sam od momentu dołączenia na admina dc nic nie robisz. Monitorowałem Cię od początku.. Nie nadajesz rang, udzielasz się raz na tydzień i nie ogarniasz czatu będąc aktywny gdy coś się dzieje. Więc jakim ch*jem masz być opiekunem? Nawet nie ogarniasz podstaw admina a co dopiero zarządzanie dc i opiekowanie się administracją dc. Chyba ja się wkręcę na opiekuna dc przez te twoje podanie 2 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 10 godzin temu, NarutoUzumaki napisał: Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ mam dużo pomysłów i nowych konkursów na discorda. Jakoś do tej pory nie podałeś ani jednego pomysłu ani propozycje konkursu więc xd 10 godzin temu, NarutoUzumaki napisał: P.S nie lecę na rangi tylko chciałbym odciążyć trochę właściciela od obowiązków ostatnie wiadomości przez ciebie dodane (chodzi o aktywność) Odrzucam,nie potrzebna mi osoba na randze wyżej która by dalej nic nie robiła.. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 3 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi