Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - DC lucyfer

NarutoUzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Imię: Mariusz
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ mam dużo pomysłów i nowych konkursów na discorda. Mimo, że jestem redaktorem FP oraz typerem, staram się wykonywać swoje obowiązki bardzo dobrze i starannie.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Discord
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?:Tak
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10
Wsparcie finansowe (TAK/NIE):mogę się coś dorzucić zawsze
Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198294392926/
Coś o sobie: Mam na imię Mariusz lat 23 interesuje się sportem, muzyką oraz informatyką. Bardzo lubię podróżować oraz lubię zajmować się informatyką.

P.S nie lecę na rangi tylko chciałbym odciążyć trochę właściciela od obowiązków 

#edit

@ MiKi  dostałeś degradacje z opiekuna DC bo nic nie robiłeś na rzecz serwera, w przeciwieństwie do ciebie ja nie olewałem DC ani wiadomości od właściciela pozdrawiam :)

Edytowane przez NarutoUzumaki
  • Super 1
  • Ha ha 4
  • Wrr 1
  • Torfowisko

Jestem na nie 

+ Wiek 

+ /- podanie 

- moim zdaniem już za kolorowo jest na tym twoim profilu. 

• Ha ha 1
  • Wow! 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Zasłużony

+wiek 

+podanie 

+wsparcie finansowe 

+Znany 

Czego jeszcze od niego oczekiwać 

jestem na tak !

• Super 1
  • Wrr 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Premium
Premium

Oczywiśćie, że na nie XD

-doswiadczenie

-staż na adminie to chyba 2 tygodnie

- twoja aktywność na dc nie powala

- Nieźle "stary opiekun mial kompletnie gdzieś " :kekw:

-lecisz na kolorki. Nie za dużo tych rang? Bo próbujesz się wjebać gdzie się da XD

jedynie co robisz na adminie to raz na czas dasz range :kekw:

edit; widze, że cos zabolało. Ogolnie wypowiadasz sie w swoim podaniu wiec podanie powinno byc odrzucone XD. Ps. to twoim zdaniem co oznacza zajmowanie sie serwerem? czekałem aż wy dacie jakiś "pomysł"

• Lubię to! 1

xd.jpg.47113ea67b4f548749e18a6a58c96b62.jpg

• Premium
Premium

Przykro mi ale na NIE. 

- Aktywność na dsc 

- Staż jako admin

- Widzę tylko że rangi dodajesz i to nawet nie na bieżąco (może się mylę bo rzadko zaglądam na dsc) 

- Świecisz się jak choinka, można zobaczyć że Ci zależy na kolorkach wbrew tego co mówisz ponieważ masz obie rangi dla użytkowników (Strefowicz i Strefogłosowacz), a to jakiś dowód jest i nie możesz mi zaprzeczyć.

+ Wiek

+ Chęci

@ MiKi On nigdzie się w swoim podaniu nie wypowiedział, po prostu edytował post i dodał swoją wypowiedź, co innego gdyby napisał post pod swoim podaniem. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Wow! 1

"Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]"  ~ Anonim

zwyrol.png.6a7a13b29d70feef516269605323bf07.png.53817fcb42a4f5cc98e7a9988fc7306b.png

• Użytkownik∙

Ja tutaj się rozpisze z krwi i kości bo nie którzy widzę czekają na to.

Jestem na NIE!

Czemu? Otóż do kultury wieku itp nic nie mam jak najbardziej i raczej inni też nie mają. Więc pewnie zapytasz w czym problem? 
Problem jest, że w skrócie „lecisz na rangi” tak jak wspomniał @ Anox , chcesz mieć wszystko now i się świecić. Ale dałeś coś od siebie? Nieee nie dałeś, zwalasz coś na @ MiKi a sam od momentu dołączenia na admina dc nic nie robisz. Monitorowałem Cię od początku.. Nie nadajesz rang, udzielasz się raz na tydzień i nie ogarniasz czatu będąc aktywny gdy coś się dzieje.

Więc jakim ch*jem masz być opiekunem? Nawet nie ogarniasz podstaw admina a co dopiero zarządzanie dc i opiekowanie się administracją dc.

Chyba ja się wkręcę na opiekuna dc przez te twoje podanie ;) 

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Dzięki 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• LEGENDA
10 godzin temu, NarutoUzumaki napisał:

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ mam dużo pomysłów i nowych konkursów na discorda.

Jakoś do tej pory nie podałeś ani jednego pomysłu ani propozycje konkursu więc xD xd 

10 godzin temu, NarutoUzumaki napisał:

P.S nie lecę na rangi tylko chciałbym odciążyć trochę właściciela od obowiązków 

image.png ostatnie wiadomości przez ciebie dodane (chodzi o aktywność) 

Odrzucam,nie potrzebna mi osoba na randze wyżej która by dalej nic nie robiła.. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]