Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Twój nick: TAPERAK)))) 2. Nick oskarżonego: Błaszczyk, luk skajłoker i rozgszefka 3. IP/SID oskarżonego: wszyscy admini, macie 4. Data i czas zdarzenia: parę dni temu 5. Powód skargi: niekompetentność adminów co do gsj i banowanie za to bez podstaw + nie rozpisywanie demek po nadaniu bana. Co do rozgrzefki to podjął on decyzję za administrację wyższą i sam wydał werdykt 6. Opis sytuacji: wszystko jest zawarte poniżej 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): EDIT:: @ Błaszczyk jeżeli dla Ciebie pisanie czemu banujesz, a potem bez rozpiski + ban bezpodstawny na serwerze to prowokacje to nieźle masz naryte w bani. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez TAPERAK)))) 2 3 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dodam to od siebie, bo również kłuje mnie w oczy zachowanie @ RozgSzeFka . Do reszty adminów póki co nie mam zbytnio zastrzeżeń, ale nie miałem przyjemności zbyt długo grać z nimi. Ban za klatki na 24h, nice one. Imo słabo to wygląda. Biorąc pod uwagę sporą aktywność w tym temacie. Ani regulamin, ani taryfikator nie przewiduje banów za ping i klatki. Wszystkie bany z tym powodem są nałożone bezpodstawnie. @ Błaszczyk @ Luq-ierSkajłok-ier @ OroKoroner @ noswer 1 1 2 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 @ helikopterovsky bany są tylko nadawane w sytuacji gdy uprawnienia, kicki nie pomagają. Nikt nie ma zamiaru w nieskończoność kickowac osoby która ma klatki i skutecznie przeszkadza w rozgrywce Pozdrawiam noswer 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuss Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Jeżeli pozwolicie : Jeśli chodzi o pana Koroner to nie wiem jakim cudem ma on wgl tam admina jeszcze Patrząc na listę banów jak rozdaje to jakiś dramat. Z kolei czasami potrafi być wyruzomiały ale czasami to potrafi wbić na serwer i 10 banów dać i po prostu wyjść i to przez 15min Wystarczy zobaczyć bansa. Już nie wspomnę jaki przykład daje nam administracja na serwerze ,bo sporo tych banów jest za kulturę miedzy innymi ja ostatnio dostałem bo pan @ RozgSzeFka ma mikrofon z mikrofalówki i powiedziałem do niego "utkaj w końcu" no śmiech na sali . A żeby nie było ze słowa puszczam na wiatr to poniżej zacne załączniki z serwera O a tutaj wnioskuje o bana dla tego pana https://www20.zippyshare.com/v/I8b7RYaI/file.html 3 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) @ helikopterovsky Pokaż mi dzieciaku gdzie dałem bana bezpodstawnie, pokaż mi jeszcze gdzie zbanowałem kogoś na 24h za klatki itp. Jesteś toksyczny strasznie, jak ten półgłówek @ TAPERAK)))) który wchodzi na serwer, i mnie prowokuje głupimi zaczepkami ( Już kiedyś gadałem temu półgłówkowi że nie życzę sobie żeby gadał w moją stronę w ogóle), najwidoczniej nie zrozumiał, i prosi się o bana. A co do nie rozpisania twoich sgs, to przeglądałem demko, i chciałem napisać że nie było sgs, ale prąd mi wyrypało, miałem napisać następnego dnia rano, lecz zapomniałem. Tyle w temacie, i radzę ci @ TAPERAK)))) półgłówku, nie zaczepiaj mnie bo to źle się dla ciebie skończy. Editt: Ja nie mówię o tym, tylko półgłówku ile razy wchodziłeś na serwer i pisałeś w moją stronę ?, więc mi tu nie pitu pitu Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Błaszczyk 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kubuss Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Masz rację chciałem zabłysnąc pokazując jak świecisz przykładem na serwerze banując gracza a nastepnie pisząc "nara śmieciu" naprawdę masz rację chce sie wam wszystkim pokazać Dołączyłem? No przecież poruszam tutaj temat bo najwyrazniej nie którzy tutaj z chuja spadli... A cie widzę już zapiekło Nie bez powodu mało kto za tobą przepada 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Błaszczyk napisał: @ helikopterovsky Pokaż mi dzieciaku gdzie dałem bana bezpodstawnie, pokaż mi jeszcze gdzie zbanowałem kogoś na 24h za klatki itp. Jesteś toksyczny strasznie, jak ten półgłówek [...] Jeśli coś jest toksyczne, to można uznać że próba prowadzenia dyskusji w ten sposób. Ja jeszcze nie zacząłem być toksyczny, przynajmniej do tej pory. Oznaczyłem resztę adminów którzy dawali bany z powodem klatki, bo uważam że nie byłoby sprawiedliwie ukrywać resztę a pokazywać jednego. To nie moja wina, że również jesteś w bansie. U Ciebie jest tego dużo mniej, porównując do kolegi wyżej. Tak samo jak nie jest moją winą to, że nie potrafisz kliknąć w link i sprawdzić kto nadał bana na 24h. A jak mam przyjemność wyłapać parę kicków, banów za klatki i przeczytać na dokładkę temat gdzie spuszcza się w temacie nad oddaniem uprawnień bo cały serwer laguje, przez to gracze będą wychodzić - to mnie chuj strzela. Skrobniesz żeby ogarnął te swoje kicki i bany niepoparte regulaminem, to ci odpowie: Podobna sytuacja była na dd2#2. Tylko skoro widzę, że sytuacja jest identyczna - po co mam czekać? Wolę uprzedzić fakty, żeby ponownie do takich rzeczy nie doszło. 1 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @ Kubuss za prowokowanie i głupie docinki w moją stronę dostałeś bana i tak w mojej ocenie zbyt krótkiego. @ helikopterovsky hahaha robisz z siebie pajaca obecnie. Wyciąłeś to co napisałem z całego kontekstu także próbuj dalej. Na razie mizernie Ci to wychodzi. @ TAPERAK)))) jedyna osoba której należą się przeprosiny. Za swojego (w ocenie UBT - niesłusznego) bana przepraszam. Tyle ode mnie. Panowie @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1 moja propozycja to ss/nagrania z każdej krzywej akcji w wykonaniu w/w osób. Koniec z pobłażaniem i przymykaniem oka. Koniec z szukaniem atencji na siłę tam gdzie jej nie ma. 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 @ Trivor @ Dusia do rozpatrzenia 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 W dniu 3.04.2022 o 16:31, taperak.exe napisał: 5. Powód skargi: niekompetentność adminów co do gsj i banowanie za to bez podstaw + nie rozpisywanie demek po nadaniu bana. Co do rozgrzefki to podjął on decyzję za administrację wyższą i sam wydał werdykt Do rozpisywania demek, a raczej jego braku ciężko się doczepić. Admin ma 48h, a bany były krótsze więc to nie ma sensu. Jeśli chodzi o znajomość zagadnień typu gs, gsj, sgs wśród adminów no to cóż... Nie jest wybitna patrząc po tych banach. @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1 poprosiłbym o doedukowanie się, a jeśli dalej macie problem z tymi zagadnieniami to piszcie do mnie czy do kogoś innego z ubt. Jeśli chodzi o @ RozgSzeFka to permisje każdej z rang zostały wyjaśnione i mam nadzieję, że tutaj już nie będzie problemów. W dniu 3.04.2022 o 23:26, helikopterovsky napisał: Ani regulamin, ani taryfikator nie przewiduje banów za ping i klatki. Wszystkie bany z tym powodem są nałożone bezpodstawnie. Dodane i tu i tu, żeby nie było nieporozumień. W dniu 4.04.2022 o 17:48, Kubuss napisał: O a tutaj wnioskuje o bana dla tego pana https://www20.zippyshare.com/v/I8b7RYaI/file.html @ OroKoroner wiem, że czasami fale cheaterów dają w kość i trzeba odreagować, ale nie w taki sposób. Mam nadzieję, że każdy coś z tego wyciągnie. Na chwilę obecną upomnienia słowne. 5 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi