Użytkownik maze Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Sorry jeżeli napisane w złym dziale/. Nick z CS: DRAMA SETTER Admin banujący: nie ma Serwer: onlydd2#1 Data zdarzenia: 03.04 - około 18:50 Opis sytuacji: Grałem sobie spokojnie na serwerze, aż tu w pewnej chwili neta mi wywaliło. Więc poszedłem zresetować router no i po chwili internet mi wrócił ale z jakiegoś powodu nie mogę wejść na serwer (gdy się łącze z serwerem to ten pasek się w ogóle nie ładuje a w konsoli mam napisane, że jestem zbanowany xD) dodam, że na inne serwery wchodzę normalnie i mam max 20 pingu. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): nie ma Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV) : Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Serwer Cię zablokował za próby wejścia na serwer kiedy był pełny. Odczekaj parę godzin i spróbuj wejść ponownie. Niestety z tym Ci nie pomogę, bo ta blokada nie widnieje w amxbansie. Daj znać czy będziesz mógł wejść za jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik maze Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Minęło już kilkanaście godzin i nadal nie mogę wejść na serwer. W konsoli dalej to samo. od razu piszę, że już robiłem reinstall csa i resetowałem ponownie router i nic to nie dało. EDIT: Dobra już mogę normalnie grać, można zamknąć. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez maze Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi