Użytkownik kozak2115 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Twój nick na serwerze: kozak Nick admina banującego: scout Dostałeś bana, gaga czy muta?: Bana Czas oraz data bana: Chwile temu Serwer na którym dostałeś bana: Surf Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Bez podstawny ban za ,, bicie na respie" . wbiłem pod koniec mapy1 i zgłaszałem na u@ ze gracz bije na respie , po zmianie mapy 2 rundy latałem po mapie z awp i nagle ban a bice na respie . Proszę o UB albo o wyjaśnienie sytuacji przez admina dlaczego dostałem bana bez żadnego ostrzerzenia . Link do Sourcebansa z twoim banem: http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1306 Link do twojego profilu steam: non steam Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Powod: 'zakaz bicia w respie !' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1977231198' [AMXBans] Twoje IP: '5.172.232.66' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 4.4 Nie można się odwołać od bana krótszego niż 3h. Jeśli nie zgadzasz się z banem to zapraszam do złożenia skargi. 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi