Użytkownik mleko1.6 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1. Twój nick: mleko 2. Co chcesz zmienić: Naprawdę przydały by sie nowe mapy. Na serwerze wieje nudą bo ciągle gramy to samo wybór map jest żenujący. Co wchodzę to jest surf_ski_5 i tego typu benc. Gdzie są taki legendrane mapy jak surf_forestl30, surf_3_summer albo surf_lagoon w które zagrywałem się za małolata (grałem w tedy na serwerze "na haju" pozdrawiam starych wyjadaczy) Niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego jest tak mało map co jest tego przyczyną, może mogę jakoś pomóc. Bo ogółem fajny serwer ale odechciewa się grać jak co chwile gramy to samo. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: powtarzalność/rutyna/nuda/żygam 4. Link do pluginu (opcjonalnie): 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Pewnie, też jestem za dodaniem nowych map. Niestety możliwość dodania, oraz dostęp do plików ma tylko Trivor. Musimy się uzbroić w cierpliwość i wyczekiwać kiedy Właściciel będzie miał chwilę czasu żeby to ogarnąć, Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Hmmm szczerze to nie rozumiem Od kiedy zostałem opiekunem na bierząco testujemy nowe mapy, więc stwierdzenie "wieje nudą" - "wybór map jest żenujacy" jest troche krzywdzące dla mnie jak i reszty Administracji surfa. Wspolnie z adminami wybieramy jakies mapy które mogą sie spodobać graczom i stale obserwujemy aktywność na tych mapach. Jesli z mapy ludzie nie będa zadowoleni tak bylo min. w przypadku labiryntu i surf_iceday to je zmieniamy na nowe. Ostatnio było kilka nowych map dodawanych wiec obserwujemy aktywność i nastroje graczy i po pewnym czasie bedziemy znów podejmowac decyzje. Niestety ciężko dogodzić wszystkim z doborem map, na ten moment najwieksza grywalność jest na ss2 / ss5 / gamma co do nowych map to ich tutaj nie dopisuje bo nie mamy konkretnych wniosków jak i cyfr bo temat zbyt swieży. Mozemy te mapy wziąć pod UWAGĘ przy rozpatrywaniu dodawania kolenych map po usunieciu tych które nie przypadna do gustu spoleczności surfa. Pozdro EDIT: Na ten moment Administracja surfa głównie skupia się na pilnowaniu porządku na serwerze i w to jest inwestowana duza ilość naszego czasu. Zaobserwowaliśmy ze jeśli nikt nie łamie regulaminu, nie ma wyzwisk itd to ludzie naprawde z wielką przyjemnościa sobie klikaja w cs'a na naszym serwerze. Więc nawiązując do tego ze chciałbys pomóc z miła chęcia mozesz nam pomagać zgłaszając osoby łamiące regulamin podczas gry ( u@ ) adminowi a uwierz mi ze zaoszczędzony czas zainwestujemy w rozwój serwera @ mleko1.6 Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Jacek_ss2 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Więc ja też się wypowiem jeśli chodzi o mapkę "Surf_Mario"(Jakoś tak się dokładnie nazywa) Powiedziałbym że ta mapka jest następcą surf_nice_fly4 jeśli wiecie o co chodzi, a przechodząc do sedna to ludzie z mapy najzwyczajniej WYCHODZĄ. Poza tym mapka się nie podoba większości, sama muzyka jest dla nie których krzywdząca, GŁÓWNA rampa się nie nadaje do surfowania bo jest źle zrobiona i blokuje na środku. Sama konstrukcja + ogólny wygląd zniechęca graczy, nie mówiąc że mapa jest mała. 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi