RST Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ReseT Opublikowano 5 Kwietnia 2022 RST Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Imię: Wojtuś Wiek: 15.05.1997 - 24 - w maju 25 🔥 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym odciążyć Jacka z obowiązków, patrząc na ilość adminów w tym momencie na serwerze, chłop krótko mówiąc ma zapierdziel. Jestem osobą pomysłową więc napewno się sprawdzę w tej randze. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Surf + klasy 1.6 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8,5. Widzę progres od momentu gdy zostałem adminem. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): proste byczki. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199105515855/ Coś o sobie: trochę ludzi mnie już tu zna, lecz osoba bezkonfliktowa, bezproblemowa, potrafiąca wytłumaczyć dla osoby co robi źle nie wrzucając w temat negatywnych emocji, jeżeli popełniam błąd to potrafię się do tego przyznać, lubię pomagać osobom, od 8 lat mieszkam w UK, Polski niestety nie odwiedzam, ale serducho póki co bije tam. @ Trivor 3 7 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie mógłbym inaczej postąpić niż być na Tak ! + Steam + Wiek + Bezkonfliktowy + Wsparcie finansowe + Co 2 opiekunów to nie 1 Ponadto jest bardzo pomocną osobą, odkąd zacząłem grać na serwerze to nie było takiej sytuacji żebym poprosił go o pomoc i by to olał i nie pomógł. Sympatyczny, ogarnięty chłop. Jeszcze raz duże TAK ! Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez Scout. 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Jak najbardziej na TAK ! ! ! ! + mega pomocny + największy staż admina na serwerze + bezkonfliktowy + ludzie maja do niego mega szacunek + 2 opiekunów zawsze na + my się dogadujemy rewelacyjnie ! Zawsze mogę na niego liczyć jak i bardzo dobre GT jak i bardzo zaangażowany w życie serwera. 6 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Również jestem na duże TAK. + Prawie niemożliwy do zdenerwowania + GT wywalone aż do nieba + Żadnych skarg + Głowa pełna pomysłów + Odciążył by biednego Jacka któremu czas nie pozwala czasem Mógłbym wymieniać i wymieniać. 6 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Jestem na TAK +ogarnięty +GT +wiek Zajebista mordka mam nadzieje, że dostaniesz szanse. 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Na tak +długi staż na serwerze +wiek +bezkonfliktowy +wsparcie finansowe 6 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Oj na tak. W dużej mierze przez Ciebie i Jacka ten serwer zaczął żyć na forum. Staż na serwerze potężny, rozpoznawalność na nim i w sumie teraz na forum też jest. No nie ma się do czego doczepić. Powodzenia 3 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kowacz Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Oczywiście na TAK Mega pozytywny człowiek +wiek +gt +składka zawsze wie co zrobić jak jest jakiś problem jednym słowem wielkie TAK. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik loren Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie wiem, czy głos zwykłego użytkownika ma znaczenie, ale chciałbym też dodać coś od siebie. ReseT angażuje się w życie serwera i w razie wystąpienia jakiegokolwiek problemu, w miarę swoich możliwości próbuje znaleźć rozwiązanie. Taka osoba jak najbardziej zasługuje na stanowisko opiekuna. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez loren 2 1 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 3 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi