Torfowisko Torf Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 1. Nick: @ To1rw 2. Kto nadał warna: deprecha 3. Czas: teraz 4. Powód: Obraza użytkownika forum. 5. Dowody/SS: co mam dać scr Warna? Najwyraźniej z depresją mówiliśmy o innych Bartusiach. Bo ten Bartuś o którym ja mówiłem że jest "sprzedajną kurwą" nie ma konta na tym forum, więc jakim chujem dostaje Warna za "obrazę użytkownika forum"? Depresji chodziło zapewne o Bartusia (MLK) a mi chodziło o innego Bartusia? A po drugie od kiedy się daje Warna za spam, a w informacjach "obraza użytkownika forum" ? Dodam jesczez jak ja dostaje warny za takie coś, to on też powinien dostać Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Też wrzucę swoje trzy grosze skoro mnie wywołałes . Zwróciłem ci grzecznie uwagę jak się zachowujesz na forum, to mój 13 letni syn się lepiej zachowuje od ciebie. I nie sypie łacina na prawo i lewo. A to co napisałem co wysyłasz w ssie nie miało na celu w żadnym stopniu cie obrazić urazić. Tylko dac ci do myślenia żebyś zmienił swoje zachowanie i postępowanie. Do administracji oraz użytkowników forum Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 7 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał: Też wrzucę swoje trzy grosze skoro mnie wywołałes . Zwróciłem ci grzecznie uwagę jak się zachowujesz na forum, to mój 13 letni syn się lepiej zachowuje od ciebie. I nie sypie łacina na prawo i lewo. A to co napisałem co wysyłasz w ssie nie miało na celu w żadnym stopniu cie obrazić. Tylko dac ci do myślenia żebyś zmienił swoje zachowanie A jak mnie to obraziło? Czuję się urażony za to co powiedziałeś i wnioskuję abyś został za to odpowiednio ukarany (warnem). Skończyło się kurwa, że wiecznie mnie będziesz prowokował, a ja za to dostaje warny. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Dobra, to wyjaśnię wszystko po kolei. Inne osoby niż MLK? Zaczął się temat 1s, taper napisał o bartku (wiadomo o kogo chodzi, bo ma tam rangę), cyfrak potwierdził, Ty dopisujesz swoje słowa oznaczając cyfraka, wystarczy logicznego myślenia, by połączyć te wątki Czemu Ty chwytasz się brzytwy i próbujesz okłamywać samego siebie? Nie wyjdzie Ci to, bo ten argument jest wiadomo do czego. Godzinę temu, To1rw napisał: A po drugie od kiedy się daje Warna za spam, a w informacjach "obraza użytkownika forum" ? Z tym to wypadek przy pracy i "z przyzwyczajenia". Odruchowo można powiedzieć. Co do GA. Obrazy tam nie ma, jedynie lekka i nieudolna prowokacja i za moment zostanie też ukarany @ To1rw Skończ się kompromitować. Poniżej było Twoje zapytanie jaką tam posiada rangę, a nie na jakiej sieci siedzi 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 1 minutę temu, DepresjaHook.hack napisał: Inne osoby niż MLK? Zaczął się temat 1s, taper napisał o bartku (wiadomo o kogo chodzi, bo ma tam rangę), cyfrak potwierdził, Ty dopisujesz swoje słowa oznaczając cyfraka, wystarczy logicznego myślenia, by połączyć te wątki Nie, nie wiem że chodziło o MLK. Nie mam konta na tamtym forum, więc nie wiem jak się tam sprawy mają. ( O tej sytuacji z MLK dowiedziałem się później, że on ma tam range, powiedział mi o tym cymfrag) można zobaczyć na SB niżej. Po drugie, nigdzie nie napisałem o jakiego Bartusia mi w tamtym momencie chodziło. Więc skąd wnioskujesz że ma on konto na tym forum? Mało to Bartkow jest na świecie? 6 minut temu, DepresjaHook.hack napisał: Z tym to wypadek przy pracy i "z przyzwyczajenia". To radzę się "odzwyczaić" bo następnym razem za takie coś to skarga poleci. 7 minut temu, DepresjaHook.hack napisał: Co do GA. Obrazy tam nie ma, jedynie lekka i nieudolna prowokacja i za moment zostanie też ukarany Jak dostanie za 0 to jebne śmiechem xDD Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Warn zostaje, Bartków i może być tysiące, ale napisałeś to na czatboxie na forum, następnym razem się określ dokładnie o co ci chodzi. Bo pisząc to na czacie mogłeś obrazić tym wpisem dużo użytkowników pod nazwą Bartek na naszej sieci 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi