Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - To1rw

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

1. Nick: @ To1rw

2. Kto nadał warna: deprecha :default_papieros:

3. Czas: teraz 

4. Powód: Obraza użytkownika forum. 

5. Dowody/SS: co mam dać scr Warna? 

Najwyraźniej z depresją mówiliśmy o innych Bartusiach. Bo ten Bartuś o którym ja mówiłem że jest "sprzedajną kurwą" nie ma konta na tym forum, więc jakim chujem dostaje Warna za "obrazę użytkownika forum"?  :kekw:

Depresji chodziło zapewne o Bartusia (MLK) a mi chodziło o innego Bartusia? A po drugie od kiedy się daje Warna za spam, a w informacjach "obraza użytkownika forum" ? 

Dodam jesczez jak ja dostaje warny za takie coś, to on też powinien dostać 

Screenshot_2022-04-05-17-51-01-600_com.android.chrome.jpg

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

Też wrzucę swoje trzy grosze skoro mnie wywołałes . Zwróciłem ci grzecznie uwagę jak się zachowujesz na forum, to mój 13 letni syn się lepiej zachowuje od ciebie. I nie sypie łacina na prawo i lewo. A to co napisałem co wysyłasz w ssie nie miało na celu  w żadnym stopniu cie obrazić urazić. :wtf: Tylko dac ci do myślenia żebyś zmienił swoje zachowanie i postępowanie. Do administracji oraz użytkowników forum

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Torfowisko
7 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Też wrzucę swoje trzy grosze skoro mnie wywołałes . Zwróciłem ci grzecznie uwagę jak się zachowujesz na forum, to mój 13 letni syn się lepiej zachowuje od ciebie. I nie sypie łacina na prawo i lewo. A to co napisałem co wysyłasz w ssie nie miało na celu  w żadnym stopniu cie obrazić. Tylko dac ci do myślenia żebyś zmienił swoje zachowanie

A jak mnie to obraziło? Czuję się urażony za to co powiedziałeś i wnioskuję abyś został za to odpowiednio ukarany (warnem). Skończyło się kurwa, że wiecznie mnie będziesz prowokował, a ja za to dostaje warny. 

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Dobra, to wyjaśnię wszystko po kolei.

Inne osoby niż MLK? Zaczął się temat 1s, taper napisał o bartku (wiadomo o kogo chodzi, bo ma tam rangę), cyfrak potwierdził, Ty dopisujesz swoje słowa oznaczając cyfraka, wystarczy logicznego myślenia, by połączyć te wątki xD  Czemu Ty chwytasz się brzytwy i próbujesz okłamywać samego siebie? Nie wyjdzie Ci to, bo ten argument jest wiadomo do czego.

HdmETOF.png

image.thumb.png.a29c5a74703eb8377b9dfe71e798e7d6.png

Godzinę temu, To1rw napisał:

A po drugie od kiedy się daje Warna za spam, a w informacjach "obraza użytkownika forum" ?

Z tym to wypadek przy pracy i "z przyzwyczajenia". Odruchowo można powiedzieć.

Co do GA. Obrazy tam nie ma, jedynie lekka i nieudolna prowokacja i za moment zostanie też ukarany :pepethink:

@ To1rw Skończ się kompromitować. Poniżej było Twoje zapytanie jaką tam posiada rangę, a nie na jakiej sieci siedzi :kekw:

• Lubię to! 2
  • Torfowisko
1 minutę temu, DepresjaHook.hack napisał:

Inne osoby niż MLK? Zaczął się temat 1s, taper napisał o bartku (wiadomo o kogo chodzi, bo ma tam rangę), cyfrak potwierdził, Ty dopisujesz swoje słowa oznaczając cyfraka, wystarczy logicznego myślenia, by połączyć te wątki xD

Nie, nie wiem że chodziło o MLK. Nie mam konta na tamtym forum, więc nie wiem jak się tam sprawy mają. ( O tej sytuacji z MLK dowiedziałem się później, że on ma tam range, powiedział mi o tym cymfrag) można zobaczyć na SB niżej. Po drugie, nigdzie nie napisałem o jakiego Bartusia mi w tamtym momencie chodziło. Więc skąd wnioskujesz że ma on konto na tym forum? Mało to Bartkow jest na świecie?  

6 minut temu, DepresjaHook.hack napisał:

Z tym to wypadek przy pracy i "z przyzwyczajenia".

To radzę się "odzwyczaić" bo następnym razem za takie coś to skarga poleci. 

7 minut temu, DepresjaHook.hack napisał:

Co do GA. Obrazy tam nie ma, jedynie lekka i nieudolna prowokacja i za moment zostanie też ukarany

Jak dostanie za 0 to jebne śmiechem xDD 

• LEGENDA

Warn zostaje, Bartków i może być tysiące, ale napisałeś to na czatboxie na forum, następnym razem się określ dokładnie o co ci chodzi. Bo pisząc to na czacie mogłeś obrazić tym wpisem dużo użytkowników pod nazwą Bartek na naszej sieci :)
image.png

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]