Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - To1rw

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

1. Nick: @ To1rw

2. Kto nadał warna: deprecha :default_papieros:

3. Czas: teraz 

4. Powód: Obraza użytkownika forum. 

5. Dowody/SS: co mam dać scr Warna? 

Najwyraźniej z depresją mówiliśmy o innych Bartusiach. Bo ten Bartuś o którym ja mówiłem że jest "sprzedajną kurwą" nie ma konta na tym forum, więc jakim chujem dostaje Warna za "obrazę użytkownika forum"?  :kekw:

Depresji chodziło zapewne o Bartusia (MLK) a mi chodziło o innego Bartusia? A po drugie od kiedy się daje Warna za spam, a w informacjach "obraza użytkownika forum" ? 

Dodam jesczez jak ja dostaje warny za takie coś, to on też powinien dostać 

Screenshot_2022-04-05-17-51-01-600_com.android.chrome.jpg

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

Też wrzucę swoje trzy grosze skoro mnie wywołałes . Zwróciłem ci grzecznie uwagę jak się zachowujesz na forum, to mój 13 letni syn się lepiej zachowuje od ciebie. I nie sypie łacina na prawo i lewo. A to co napisałem co wysyłasz w ssie nie miało na celu  w żadnym stopniu cie obrazić urazić. :wtf: Tylko dac ci do myślenia żebyś zmienił swoje zachowanie i postępowanie. Do administracji oraz użytkowników forum

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Torfowisko
7 minut temu, GENERAL ALADEEN napisał:

Też wrzucę swoje trzy grosze skoro mnie wywołałes . Zwróciłem ci grzecznie uwagę jak się zachowujesz na forum, to mój 13 letni syn się lepiej zachowuje od ciebie. I nie sypie łacina na prawo i lewo. A to co napisałem co wysyłasz w ssie nie miało na celu  w żadnym stopniu cie obrazić. Tylko dac ci do myślenia żebyś zmienił swoje zachowanie

A jak mnie to obraziło? Czuję się urażony za to co powiedziałeś i wnioskuję abyś został za to odpowiednio ukarany (warnem). Skończyło się kurwa, że wiecznie mnie będziesz prowokował, a ja za to dostaje warny. 

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Dobra, to wyjaśnię wszystko po kolei.

Inne osoby niż MLK? Zaczął się temat 1s, taper napisał o bartku (wiadomo o kogo chodzi, bo ma tam rangę), cyfrak potwierdził, Ty dopisujesz swoje słowa oznaczając cyfraka, wystarczy logicznego myślenia, by połączyć te wątki xD  Czemu Ty chwytasz się brzytwy i próbujesz okłamywać samego siebie? Nie wyjdzie Ci to, bo ten argument jest wiadomo do czego.

HdmETOF.png

image.thumb.png.a29c5a74703eb8377b9dfe71e798e7d6.png

Godzinę temu, To1rw napisał:

A po drugie od kiedy się daje Warna za spam, a w informacjach "obraza użytkownika forum" ?

Z tym to wypadek przy pracy i "z przyzwyczajenia". Odruchowo można powiedzieć.

Co do GA. Obrazy tam nie ma, jedynie lekka i nieudolna prowokacja i za moment zostanie też ukarany :pepethink:

@ To1rw Skończ się kompromitować. Poniżej było Twoje zapytanie jaką tam posiada rangę, a nie na jakiej sieci siedzi :kekw:

• Lubię to! 2
  • Torfowisko
1 minutę temu, DepresjaHook.hack napisał:

Inne osoby niż MLK? Zaczął się temat 1s, taper napisał o bartku (wiadomo o kogo chodzi, bo ma tam rangę), cyfrak potwierdził, Ty dopisujesz swoje słowa oznaczając cyfraka, wystarczy logicznego myślenia, by połączyć te wątki xD

Nie, nie wiem że chodziło o MLK. Nie mam konta na tamtym forum, więc nie wiem jak się tam sprawy mają. ( O tej sytuacji z MLK dowiedziałem się później, że on ma tam range, powiedział mi o tym cymfrag) można zobaczyć na SB niżej. Po drugie, nigdzie nie napisałem o jakiego Bartusia mi w tamtym momencie chodziło. Więc skąd wnioskujesz że ma on konto na tym forum? Mało to Bartkow jest na świecie?  

6 minut temu, DepresjaHook.hack napisał:

Z tym to wypadek przy pracy i "z przyzwyczajenia".

To radzę się "odzwyczaić" bo następnym razem za takie coś to skarga poleci. 

7 minut temu, DepresjaHook.hack napisał:

Co do GA. Obrazy tam nie ma, jedynie lekka i nieudolna prowokacja i za moment zostanie też ukarany

Jak dostanie za 0 to jebne śmiechem xDD 

• LEGENDA

Warn zostaje, Bartków i może być tysiące, ale napisałeś to na czatboxie na forum, następnym razem się określ dokładnie o co ci chodzi. Bo pisząc to na czacie mogłeś obrazić tym wpisem dużo użytkowników pod nazwą Bartek na naszej sieci :)
image.png

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]