Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Nick z CS:TAPERAK)))).^ Admin banujący: FERIX Serwer:#1 dust Data zdarzenia: dziś Opis sytuacji: rozpiska triggera i setów z hltv co jest jakimś żartem, gość gra tylko w cs go i tyka się 1.6 kompletnie bez wiedzy, nie zgadzam się z tym werdyktem i czekam na rozpiskę od Lanka. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 12 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka naila Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) Lanka bo co? kolesiostwo? Nie kompromituj się... Mrozi Rozpiska od innego członka ubt. (ban) - więc po proszę kolegę o rozpiskę? ;( Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez naila 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Poprzedni ban był mój, więc z uwagi na punkt "4.7[B] W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające" podpinam się pod niego. Mój ban (który swoją drogą nadal uważam, że był prawidłowy) po odwołaniu został zdjęty przez Lenka. Już tamten ban w mojej ocenie był słuszny, ale ten pozwala na zbanowanie permamentne, więc z tego jak mam być szczery cieszę się bardziej Niestety zasłużyłeś sobie na niego już dawno. I tak jak napisała @ naila wybierać to sobie możesz koszulkę przed wyjściem do szkoły/pracy, a nie kto Cię sprawdzi. ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Po co to odwołanie znowu? @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Cię nie rozpisze koleżko , nie pogrążaj się już bardziej, zostałem ja wyznaczony do rozpiski, rozpisałem, musisz się pogodzić z moją decyzją którą podjąłem, i synku nie gra tylko w cs:go banik oczywiście zostaje Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi