GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Nick: @ GENERAL ALADEEN 2. Kto nadał warna: @ DepresjaHook.hack 3. Czas: 19:28 4. Powód: Spam spam 5. Dowody/SS: Nie powinienem się wypowiadać sorki. Ale za ostro zostałem potraktowany i pan moderator powinien dać upomnienie a nie sypać warnami na prawo i lewo. W odwołaniu Tapera się dało wiadomo bo to dziewczyna. Ogólna zasada moderacji najpierw upomnienie a jak się nie zastosuje daję sie ostrzeżenie +1 . Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Wuteef 5 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: Nie powinienem się wypowiadać sorki. Gratulację, że już to wiesz. 5 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: Ale za ostro zostałem potraktowany i pan moderator powinien dać upomnienie a nie sypać warnami na prawo i lewo. Czemu porównujesz "nowe" osoby do siebie? W Twoim przypadku to regulamin powinieneś mieć w jednym paluszku i przede wszystkim takie coś wiedzieć. Nie jesteś tu od wczoraj i wiesz jakie są tutaj zasady + masz za sobą parę warnów już Co do naili Gdybyś był spostrzegawczy to byś zauważył, że w tamtym momencie zainterweniował japko, a nie ja. Uważam, że postąpiłem słusznie, jeśli nie to niech Ci zmienią na warna za 0 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Szkoda słów... Trzeba by było Wam forum na kilka dni zamknąć to może w końcu byście nie zwracali uwagę na kogoś tylko na siebie... Bo takie zachowanie on dostał a ja nie czy na odwrót to zwykła dziecinada, Ty nie jesteś z nami od wczoraj i dobrze znasz regulamin forum ale się do niego niestosujesz jak powinieneś. Warna ustawiam na 0 jako ostrzeżenie. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi