Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE SB] - naila

naila

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

1. Nick: naila
2. Czas i data zdarzenia: 10;29
3. Powód bana: i dont know
4. Dowód w postaci screenów: ??
5. Coś od siebie: Nie możesz chatować, ponieważ zostałeś/łaś zablokowany/a przez administracje. Możesz się odwołać tutaj  .https://strefaskilla.pl/forum/418-odwołanie-od-bana-na-czat/ Dostaję bana za nic pozdro :3 Bo jakaś dziewczynka ma problem więc dostaję bana XD 

ps. @ DepresjaHook.hack   A jak jesteś taki fer to leć dalej z banami dla pozostałych. Pozdro xD 

• Ha ha 2
  • WTF 1
  • Kacperek zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE SB] - naila
  • Zasłużony

Od wczoraj ze swoją ekipą wbijacie na forum i robicie tu burdel. Nikogo nie obchodzą Wasze domysły i co sądzicie, zwłaszcza, że SB nie służy do wylewania swoich żali czy niezadowoleń. Próbujecie zaistnieć na sieciach czy ki chuj? Jesteście po prostu żałośni.

Nie mam SSów z wczoraj niestety, lecz wczoraj też już Was ostrzegałem, żebyście zakończyli temat tapera, bo był od tego otwarty temat i już pokazaliście co macie do powiedzenia.

Sianie fermentu, jakieś Wasze śmieszne pomówienia - image.png.e08d91813cc89ccca8074b669e772c92.png

image.thumb.png.a19edb4cbdd8e92bb27f9aca8ed92f9a.png

Od samego rana zaczynasz wylewać już swoje żale i robi się toksyczna i napięta atmosfera, przez takie jednostki jak Ty.

Jeszcze tylko dodam to:
"2.1 Sprawy dotyczące banów, warnów itp. mają odpowiednie działy do tego typu spraw i tam należy zgłaszać wszystkie zażalenia.
2.2 Wszelkie sprawy prywatne/problemy rozwiązujemy na PW/Teamspeak3 lub innych komunikatorach.
2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań."

Z góry przepraszam, że nie mam więcej ssów, ale teraz dokopać się do godziny ~9:40 to jest tragedia i mam tylko tyle co znalazłem na komunikatorach.

Nie chce mi się tracić czasu na takie osoby. Brakuje Wam ruchu na swojej sieci i chcecie gdzie indziej dymić? Nie tędy droga. Za takie coś każda osoba z tym związana powinna polecieć i tyle, krótka piłka.

• Lubię to! 1
  • Super 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]