Użytkowniczka naila Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 1. Nick: naila 2. Czas i data zdarzenia: 10;29 3. Powód bana: i dont know 4. Dowód w postaci screenów: ?? 5. Coś od siebie: Nie możesz chatować, ponieważ zostałeś/łaś zablokowany/a przez administracje. Możesz się odwołać tutaj .https://strefaskilla.pl/forum/418-odwołanie-od-bana-na-czat/ Dostaję bana za nic pozdro Bo jakaś dziewczynka ma problem więc dostaję bana XD ps. @ DepresjaHook.hack A jak jesteś taki fer to leć dalej z banami dla pozostałych. Pozdro 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Od wczoraj ze swoją ekipą wbijacie na forum i robicie tu burdel. Nikogo nie obchodzą Wasze domysły i co sądzicie, zwłaszcza, że SB nie służy do wylewania swoich żali czy niezadowoleń. Próbujecie zaistnieć na sieciach czy ki chuj? Jesteście po prostu żałośni. Nie mam SSów z wczoraj niestety, lecz wczoraj też już Was ostrzegałem, żebyście zakończyli temat tapera, bo był od tego otwarty temat i już pokazaliście co macie do powiedzenia. Sianie fermentu, jakieś Wasze śmieszne pomówienia - Od samego rana zaczynasz wylewać już swoje żale i robi się toksyczna i napięta atmosfera, przez takie jednostki jak Ty. Jeszcze tylko dodam to: "2.1 Sprawy dotyczące banów, warnów itp. mają odpowiednie działy do tego typu spraw i tam należy zgłaszać wszystkie zażalenia. 2.2 Wszelkie sprawy prywatne/problemy rozwiązujemy na PW/Teamspeak3 lub innych komunikatorach. 2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań." Z góry przepraszam, że nie mam więcej ssów, ale teraz dokopać się do godziny ~9:40 to jest tragedia i mam tylko tyle co znalazłem na komunikatorach. Nie chce mi się tracić czasu na takie osoby. Brakuje Wam ruchu na swojej sieci i chcecie gdzie indziej dymić? Nie tędy droga. Za takie coś każda osoba z tym związana powinna polecieć i tyle, krótka piłka. 1 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi