LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Twój nick: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Nick oskarżonego: @ FeriX. Powód skargi: Nadużywanie swoich praw + niekompetencja. Opis sytuacji: Rozpisywanie demek z hltv i zamykanie swoich werdyktów. Data i godzina zdarzenia: Wczoraj i dzisiaj Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Rozpisanie demka z hltv A tutaj kolegę fantazja poniosła. Zamykanie odwołania do którego gracz ma prawo, bo uznał, że jego decyzja jest niepodważalna. Coś od siebie: Płakałem jak czytałem 2 7 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Kwietnia 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 @ Dusia / @ Trivor Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Pozwolę sobie dorzucić 3 grosze i dodam parę rzeczy, które wprawiły mnie w osłupienie. Na moje to fajna lektura i pokazanie, że Sz.P. jest chyba za mocno poczuty i się zbyt mocno "wozi". Myśli, że jeśli posiada UBT to jest nie wiadomo kim. Takie zachowanie jest absurdalne i nie na miejscu, takie coś w ogóle nie powinno się wydarzyć. Doskonale widać jak Ferix się uwziął na tapera (można to chyba tak nazwać). To jest prawidłowe i dojrzałe podejście do osoby? Tak tylko jeszcze dodam: "Jeżeli Twoja prośba o unbana została odrzucona, możesz ubiegać się o sprawdzenie dema przez inną osobę pełniącą funkcję UBTeam." 3 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Ja dodam tak samo swoje 5 groszy bo wydaję mi się ze jako ubt nie powinniście wnikać w swoją prace jak i werdykty a co do zgłoszenia moim zdaniem zbędne, bo dany użytkownik to twój kolega i z tym się zgodzisz jak i z tym że depresja też należy do waszego kółeczka adoracji. Wracając do dowodów i żeby coś wnieść do sprawy admini którzy grają na serwie i też mają jakieś pojęcie o gierce no bo chyba grają i posiadają taka funckje jak admin więc potrafią ocenić kto lata odpalony a kto nie. Więc zobacz ile razy został on odbanowany poprzez ssy a przypominam panie UBT ze ssy to nawet Leis ci dobrze przerobi xDD więc chłop dostaje tu od admina bana i się chwali że trzeci ban no to chalo chyba cos jest nie halo i trzeba się tym zająć jak koleś ma juz 3 bany czy 4 z ssy samymi bez rozpiski odpowiedniej osoby a nie kolegi z czatu lub z gry xD. Ale dzięki bogu zrobił to Ferix to co do niego należy czyli blokade na która najwidoczniej zasłużył . 3 2 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 @ Dusia @ Trivor jak z tematem? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi