Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) 1. Nick: @RozgSzeFka 2. Czas i data zdarzenia: Teraz 3. Powód bana: Sprawy banów na czacie 4. Dowód w postaci screenów: zbędny 5. Coś od siebie: W głowię się widzę przewraca. Dostałem bana za rozmowę o banie, a raczej o skardze. Nie ja rozpocząłem konwersację, a to ja zostałem zablokowany. Nie mogę wejść w archiwum, ale tam właśnie przeanalizujcie całą (od początku) rozmowę. W zasadzie w większości odpowiadałem na docinki / pytania. @ DepresjaHook.hack nie zachował się obiektywnie w sprawie nałożonego bana. Całość rozmowy poświadczy moją wersję. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez RozgSzeFka ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 6 minut temu, RozgSzeFka napisał: @ DepresjaHook.hack nie zachował się obiektywnie w sprawie nałożonego bana. Całość rozmowy poświadczy moją wersję. Cała gromadka co się rzuciła na siebie dostała blokady, więc jak się nie zachowałem obiektywnie? Ile można kręcić dymy wokół jednego bana. Do każdego to nie trafi, lecz może co niektórzy ogarną dupę i zaczną się zachowywać. Lan wysłał do Ciebie jedną wiadomość, Ty odpowiedziałeś - okej. Lecz po co po chwili brnąłeś w kolejne zbędne dyskusje na SB z innymi uczestnikami? To, że dałeś się im sprowokować to nie moja wina i nie usprawiedliwia Cię to. Uczestniczyłeś w tym cyrku, a cyrk odjechał, więc wzięli i Ciebie ze sobą. *Irytująca coś wspomniała, że przyniesie Ci chusteczki* Podkręcaliście atmosferę, zrobiliście toksyczną atmosferę to rozdałem blokady. Nie chce mi się już tego czytać i bawić w jakieś ciągłe upominanie i inne. Może to Was czegoś nauczy i ogarniecie się w końcu, bo z dnia na dzień coraz gorzej tu jest. Nie ma innego tematu tylko ban taper i za moment zlatuje się jakaś grupka i próbują dymy kręcić 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Jeżeli tak to zwracam honor i proszę o odrzucenie skargi. Jeżeli wszyscy zostali potraktowani na równi to skarga bezpodstawna. Z mojej strony przepraszam za niepotrzebne emocję. 2 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Blokada tak czy siak już minęła. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi