Użytkownik dawidex23 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Twój nick na serwerze: stasiek zwany wichura Nick admina banującego: nie wiem,, nie ma na liscie Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban na server Czas oraz data bana: niewiadomo Serwer na którym dostałeś bana: only d2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): wczoraj gralem na serverze, dzisaij nie moge wejsc. w konsoli \banned\ Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: STEAM_0:0:161858859 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: You have been banned from this server. Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Musisz czekać wczoraj teraz takie coś dostałem,i czekałem od 13 do 20,do resetu serwera, pewnie jutro będziesz mógł wbić rano,albo po 20 xd 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 @ dawidex23 daj znać czy już możesz wejść. Brak zainteresowania, zamykam Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi